Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fattyu

veterán

válasz Rebelf #22348 üzenetére

pénzért. csináltak egy terméket aminek nem volt piaca. Igény sem volt rá. Egy válasz volt egy kérdésre amit soha senki nem tett fel.

De volt rajta egy beleharapott alma ezért vették mintha muszáj lenne.

Én a mai napig nem értem a tabletet mint koncepciót.

Illetve. Utolsó genes m1 chipsetes ipad (ha nem kell a windows ) akkor akár végülis munkagépnek jó lehet egy nagyon pihekönnyű hordozható csomagban. Ha hozza amit macbook airem hoz legalábbis akkor tuti. bár ezesetben sem mondanék le a laptop formátumról.Az árdifi ellenére sem.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

• Bozek

nagyúr

"Hogy aktuális is legyek,gondoltad volna pár hónapja hogy szomszédodban háború lesz?"

Gondolta volna bárki is 1914. június 27-én, hogy másnap kitör a világháború? Pedig akkor még nem voltak kütyük. Ennyire azért ne sarkítsuk ki a dolgokat.

Ezzel meg főként nem bizonyítottad, hogy változik a világ, hiszen 100 éve is volt háború és 100 év múlva is lesz, ez szinte biztos. Sőt, szinte folyamatosan van, csak arról kevésbé vesznek tudomást az emberek, mert nem a szomszédban történik.

• @Pal

tag

Az emberi hülyeségnek természetesen nincs határa. Aki telefonon játszik, mozizik az meg is fogja szenvedni, függetlenül attól, hogy az idióta szülei hagyták rászokni, vagy maga volt olyan felelőtlen, hogy vakítja magát és zsugorítja az agyát. Nem igazán örülök a "programozott visszafejlődésnek". (Fegyverekből is többet adnak el a világban mint amennyit kéne és ez se fejlődés, mert semennyit nem kéne egy normális világban.)
    Éppen most fogok átvánszorogni a nappaliba, ahol normális képméretben (tévén) nézek meg egy másfél órás anyagot, mert nem akarom a monitoron kifolyatni a szemem, és nem azért mert nem tudnám megnézni telefonon vagy tableten, sőt az olvasómmal is meg tudnám oldani.
    E-inkes tabletem van, úgyhogy örülök a fejlesztésnek és a "hibrid" megoldásoknak és érdekel minden hasznos újdonság.

Bár Bozekhez intézted a kérdést, elmondom, hogy évekkel ezelőtt lehetett tudni, hogy háború lesz (ráadásul a világon vagy 20 másik helyen van még jelenleg), aminek semmi köze a világ sebességéhez, de inkább térjünk vissza az olvasók témakörébe, mert ez itt az érdekes téma és amit írtál abból tényleg semmi nem kapcsolódott ide.

Új hozzászólás Aktív témák