Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya364
csendes tag
-
Szyszko
tag
igen olyan, köszönöm, hogy szóltatok, akkor egy Kindle 6-ost fogok beszerezni.
-
-
Degeczi
nagyúr
-
Szyszko
tag
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Szyszko
üzenetére
Azok a 20ezer alatti olvasók (pl koobe, wayteq, Icarus, prestigio, stb.) általában nem optimalizált android rendszert futtat, és az akksit borzasztóan hamar lemeríti, és ezzel pont az a pluszt veszti el amit az e-tinta ad, tehát a hosszú akkumulátor időt. Az előbb említett olvasók és társai 3-4 nap alatt megfekszenek, amíg egy kindle, PocketBook, nook olvasó (ezek saját os-t használnak kivétel a nook, ott optimalizált android fut) használható akár 3-5 hétig töltés nélkül. Pluszban mindegyiknek jó a supportja. Ennyi a különbség dióhéjban. De ha visszaolvasol rendszeresen előjön ez a téma.
-
törölt tag
http://koobe.hu/termek/bookgem-keszulek-tarto-allvany
Erről vélemény?

Amúgy helyzet e-könyvolvasó fronton?
főleg a nagyobb verzió(k) érdekelnek és vagy színes, hogy mik a változások, fejlemények 
-
alexw801
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Mind a kettő jó olvasó. A garancia érvényesíthető, el kell küldeni. 1 év elegendő, addig kiderül minden hiba.
Soha nem veszek 2-3 év itthoni látszólagos (kereskedő által ajánlot bizonytalan) garanciát és 27%-os áfát, ez utóbbit meghagyom annak, aki kitalálta, amennyiben külföldről jó áron beszerezhető a készülék. Nem vagyok kezdő. -
alexw801
senior tag
válasz
Szyszko
üzenetére
Gazdag vagy, mert a 20000 Ft-os készülék mellé meg fogod venni a 34000 Ft-osat, mert az a jó. Ezután a másikat engedménnyel eladod.
Ez most Kindle PW3, amazon.de 100 EUR, Pocketbook Touch Lux 3 (626) 99 +7 (Posta) EUR.
http://www.osiander.de/webdb/index.cfm?osiaction=details&artid=7640152093432&source=uwk&pid=100172 -
alexw801
senior tag
válasz
papeti01
üzenetére
Ha rendelkezésre áll mobi (és még néhány más) formátumban lévő fájl, akkor at USB kábelen rá lehet másolni, ez esetben nem lesz fent a "felhőn".
Ha regisztrálod az amazon.com-on, akkor kapsz egy e-mail címet. Ezután PC-n az amazon.com-on be kell lépni a saját account-ra, és ott beírni azt az e-meil címet, ahonnan küldöd a mobi (vagy más) fájlt.
Ezután síma e-mail küldés szükséges, téma és szöveg nélkül, a mobi fájl mellékletként. Ez a felhőben és a Kindle-n is megjelenik, azonnal. -
Szyszko
tag
Sziasztok,
Most egy olyan kérdést teszek fel amit még soha senki: Milyen ebook olvasót vegyek

Nade komolyan, elolvastam az összefoglalót, és ezek alapján azt tudom mondani, hogy nincs szükségem wifire, nem kell, hogy háttérvilágítása legyen, és durván 20 ezer forintot költenék rá.
Örülnék ha ajánlanátok 1-2 típust.Előre is köszönöm
-
ldave
félisten
PocketBook és Koobe készülékeken kívül van még olyan gyártó, ahol elérhető a magyar menü? Nagyszülőnek lenne a készülék, szóval ez a legfontosabb szempont.
-
Sanya364
csendes tag
A Calibre nevű progit ajánlom. Szerintem könnyen kezelhető, ingyenes és szükség esetén magyar nyelvű változata is van.
-
bferke
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolt valaki az eBay-en?
PB 3-at néztem, 10 ezerrel olcsóbb, mint itthon. Vajon van hozzájuk magyar 2 éves garancia? -
papeti01
senior tag
Pw3 rá csak Amazon rol lehet könyvet tenni, vagy ha már van a szamitogepemen, azt ír rá lehet szinkronizálni? Mennyire zárt a rendszer?
-
exacum
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
-
Sanya364
csendes tag
Na jó, akkor a drágább ajándékot kapja a kedves ismerősöm.
Ismét kösz a tippet!Remélem, nem az Amazon fizetett ügynökei vagytok!

-
Sanya364
csendes tag
Kissé gondban vagyok.
Az általam kinézett üzletekből (állítólag) elfogyott a Kindle paperwihte 2 . Sima 6-os, ill. Pw3 van csak. Személy szerint nem érzem, hogy megérné azokat a plusz ezreseket a PW 3 a PW2-höz képest. Tudom, a pdf tisztább rajta, a magasabb dpi miatt, de ez teljesen felesleges.
+ pl. a könyvborítóra hasonlító, PW-khez való tokokat nem túl baráti áron áruljá! Szerintem.Lehet, hogy ár/érték arányban nem is olyan rossz az a Kindle 6 ?!

-
alexw801
senior tag
Az Osiander könyvescég nem rossz. Egy hete levették a web-kártyámról a 107 EUR-t, ma jött DHL-le a doboz a PocketBook Touch Lux 3-mal.
Szimpatikus az olvasó, a Kindle PW3-nál barátságosabb. Azonnal elkapta wifi-met (a Kindle vacakolt...) és frissítette a firmware-t. Magyar nyelv van, orosz nincs (a Kindle fordítva).
Szép a készülék.
A többit majd a hét vége felé, hajnalban indulnom kell (Brüsszelbe). -
fattyu
veterán
NÉPÍTÉLET
Pocketbook 903 Pro
Rövid szöveges ítélet: Második olvasóm. Kobo touch után lett ez, azt megette a kutya. Amugy szerettem nagyon.
Hibalista - akksicsere lassan ráférne, üzemidő soso
Ide hordtam szervizbe -
Szerviz értékelése:-Kijelző 6/10 Mit szépítsük. Vizplex manapság már nem state of the art. Ettől függetlenül, tökéletesen hazsnálható. Ha valaki olvasni akar nem kijelzőket egymás mellé tenni akkor szolgál szépen. A kijelző határozottan süllyesztett, ami nagyon minimál margó és oldalról jövő fény esetén zavaró árnyékot vethet.
Zavaró tükröződés: 10/10 Szép matt
Érintésérzékenység:7/10 Csak a mellékelt ceruzával és csak ha eléggé merőlegesen érinted a felületre. Nem sokat használom így nem zavaró.
Méret 9.7"
Felbontás 1200x825 155dpiHardver
Ergonómia: Nem könnyű, nem vékony, de felnőtt emberek vagyunk ugye? Egy trónok harca kötetnél még mindig könnyebb, és ergonomikusabb, a hozzá való tok megfelelő védelmet lát el, kézben tartásban nem zavar, gombok használatát nem nehezíti.Gombok: Na itt válik szerethetővé. Alul van egy vissza gomb, egy négy irányányú navipad középen egy gomb. A navipad lapozásra és a menüben turkálásra is használható. a gomb az enter nagyjából.
A képernyő mellett jobb oldalon dedikált nagyméretű lapozógombok. Hibátlan helyen tökéletesen észrevétlen használható. Felettük egy home gomb és egy speciális menüt előhozó gomb ( főleg könyvön belül table of contents és hasonlókra jó. nem használom. )
Jobb oldalon dedikált zoom gomb betűméret állításnak mindkét irányban, és dedikált külön hangerő gomb az mp3 lejátszónak/felolvasónak.
Felül bekapcsológom és itt rejtőzik a touch pen.
Anyaghasználat: 9/10 nagyon jól összerakott, nem recseg, masszív. könnyen tisztítható.
Forma: 7/10 Lehetne jóval kissebb a kijelző körül szerintem.
Szín: Kétféle szürke.
Bővíthetőség: Igen Micro sd, 2GB Belső
Méret: Az van. 10 colos elvégre. Nem fér el semmilyen zsebben. Igazából hátizsákban vihető magaddal.
Akkumulátor 5/10 A Kobo annó sokkal jobban bírta. 2 hét talán amit tud, de ebben minden munkanap 2 óra van benne biztosan, néha több. Szerintem már messze nem tudja az akkuja amit annó.Szoftver
Kezdjük azzal hogy nem gyors. Lehet vele élni és semmiképp sem dühítő de korai olvasókat idéz a sebesség.
Formátumok 10/10 Adobe DRM, EPUB, PDF, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, DOC, TCR, FB2, and FB2.ZIP gyakorlatilag mindent eszik és méretéből adódóan nem kell szenvedni a pdfekkel sem. Szépen megjelníti őket. Nagyjából ennyit tudok elmondani mert semmi mást nem használok mint Epubot. Érdekes anomália hogy az alapértelmezett adobe olvasóprogival nem lehet margót állítani epubnak és gyakorlatilag -2 pixeles margót használt. A teljes bal oldalon hiányzik pici az első betűkből. Sebaj van fbreader is rajta gyárilag ami sokkal sokkal jobban paraméterehzető. Alapértelmezettre állítása egy extension kis file bemásolásával sepillanat alatt megoldható
Nyelv: magyar nincs, Ha lenne se használnám minden kütyüm angolul megy lévén a magyarra fordítás fájdalamas eredményeket tud szülni.
Szótárak: Nem tudom
nem használom a funkciót.
Wifi: van neki, gond nélkül felküldtem otthoni netemre. Emlékeim szerint wifin is lehetne ráküldeni könyveket de kábelen oldom meg nagy ritkán amikor frissítésre kerül. 2gb pusztán epuboknak azért nagyon sok hely.
Nézet: hatalmas pozitívum nekem hogy folder nézet van, vagyis az általam létrehozott folder struktúrában jeleníti meg a könyveket. Nekem ez nagyon sokat jelent
Használhatóság
Nekem zseniális. Olvasásra gyakorlatilag formátumfüggetlenül tökéletes. A hatalmas kijelzőn bármi jól olvasható. Nagy kijelző látáskorlátozottaknak is előnyös mert lehet betűméretet növelni, de mégsem kell háromsoronként lapozni. Én alapvetően ezért vettem ekkorát. Mert kényelmetlen apró betűket olvasni. Megy, mert szemüveggel hibátlant látok de valahogy fáraszt. Kényelmesre véve hat colon pedig már túl kevés adat került a kijelzőre. plusz amikor vettem alapvetően otthoni olvasásra szántam oda pedig nem zavart a méret. Most már ugyan bkv is használva van, de nekem nem zavaró a mérete, fél kézzel állva kapaszkodva is gond nélkül olvasok.Évjárat 2011
Beszerzési ár 40000
Beszerzési forrás: hardverapró
Megbízhatóság (beszerzési forrás): használtpiac
Garancia: nem volt rá szükség
Szervíztapasztalatod: -
Össz használt idő több, mint egy év
Átlagos (napi) használati idő:1- 3 óra
Megbízhatóság (olvasó): tökéletesen megbízható, nem fagy semmi hiba
Előző olvasód : Kobo touch
Következő olvasód: Nem jellemző. Nézegetek carta kijelzősöket de nem adom fel a méretet. ha ez meghal akkor is 10 colos lesz ami éppen elérhető.
Mennyire szeret(t)ed: Nagyon
Megérte a pénzét?: Használtan mi az hogy.
Olvasási élmény: 10/10
Összegzés: 7/10 Nem tökéletes főleg a mai pearl/carta+világítás mezőnyben, de olvasni tökéletesen lehet rajta, és nekem nagyon sokat dob az olvasási élményen a nagy kijelző. Gyorsabb lapozással, carta kijelzővel, és a felesleges túlnyúlások megszüntetésével a kijelző körül nekem a tökéletes olvasó lehetne. Lecserélni nem fogom amíg teszi a dolgát.
-
alexw801
senior tag
Itt lehet eligazodni a Kindle változatokról:
http://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Serial_Numbers
Pl. az enyém:
G090G1 Kindle PaperWhite 3 (2015) WiFi PW3 -
DasBoot
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni abban, hogy milyen e-könyv olvasót vegyek a nővéremnek. Nekem egy Onyx Boox M92-es van, de neki mást szeretnék. A tapasztalatotok alapján választanék, nem a műszaki adatok a fontosak. A követelmények: 6-7"-os "átmérő", háttérvilágítás, érintőképernyő. Bár utóbbi nem annyira fontos. Kinéztem pár típust, de Nektek biztosan van ajánlásotok. Természetesen olvastam a Népítéleteket, de sokkal inkább a személyes tapasztalatra lenne szükségem. Előre is köszönöm. Üdv.: Joe
-
lazlogogola
tag
Mondjuk az érdekes,hogy a pw3 ua. mint a pw2 árban.
Vagy még olcsóbb.
Ezt nem is értem. -
papeti01
senior tag
Sziasztok, én is gondolkodok egy Kindle ebookon. Jon a cyber Woche, és az lenne a kérdésem hogy az a legujabb paperwhite megeri a +20 eurót? Mert már a 99 eurós ban (6. Gen) is van háttér világítás. Az új a nagyobb felbontason kívül tud még valamit. Melyik a jobb választás? Előre is köszi.
-
Sanya364
csendes tag

(Esetleg ellenvetés vkitől?
) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Sanya364
üzenetére
Nem kell vacakolnod a fényerőállítgatással, lényegében elhanyagolható, közepes fényerőn is megy használattól függően 3-4 hetet, így tökmindegy, h állítgatással ez még pár nappal növelhető lenne.
(másrészt nappal is hasznos! Leszámítva persze a közvetlen napsütést vagy közeli lámpát)
Megéri a többletet, sokkal jobb megoldás. -
Sanya364
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Jól jönne néhány vélemény/tapasztalat, hogy Kindle 6-ot ledes kislámpával VAGY Kindley Paperwite 2-t célszerűbb venni!
Gondolom, nappali fénynél le lehet venni a paperwhite 2 fényerejét, hogy ne fogyasszon olyan sokat, de jó volna tudni, sötétben való olvasáshoz valóban hasznos a saját "világítás" v. nem éri meg azt a kb 10 k többletet.
-
alexw801
senior tag
válasz
fattyu
üzenetére
Csak mivel 14 évet ott dolgoztam, nem kell ez a segítség, köszi.
De így viszont sokkal többen használhatják azt az oldalt. Szerintem nagyon alaposan rendszerezett információ van fent.
Aki itt nézegeti az eBook reader témát, annak nem kell annyi kezdő kérdést feltenni a fórumon, mert minden itt található. -
alexw801
senior tag
Elképesztő kézikönyv oroszul minden e-Book kérdésről, hardware, software, androidon olvasásról is, élő linkekkel, beleértve a net forrásokat is, mindenre kiterjedően:
http://e-ink-reader.ru/index.html -
nemszabad
tag
Sziasztok!
Szép állapotú, már nem garis pocketbook pro 912-t érdemes lehet megvenni? 20 volna az ára. Vizplexes, ez mekkora hátrány? Mennyi élettartama lehet egy e-ink kijelzőnek, érdemes lehet megvenni egy 3 éves darabot?
Köszi:Petya
-
JamesFinn
senior tag
Én hátizsákban hordom, állítva egy belső zsebben, így nem tud kinyílni. Igen puha az anyaga, hogy velúr-e, nemtudom. Viszont az alapja amibe "belepattintod" az inkább gumis, mint műanyag. Ha van rá módod Mielőtt megveszed inkább nézd meg. Egyébként nagyon jól tartja az olvasót, nem fog belőle kiesni.

-
Katsu
aktív tag
-
exacum
tag
Talán még aktuális

NÉPÍTÉLET
Cím Kindle Voyage
Rövid szöveges ítélet: Második olvasóm. A Pw1-gyel is nagyon meg voltam elégedve, a jobb kijelző és a lapozó gomb miatt váltottam.
Hibalista -
Ide hordtam szervizbe -
Szerviz értékelése:-Kijelző 10/10 nagyon szép, éles, mangára is jó (erről igazán tapasztalatom nincs, de a könyvborítók nagyon szépek)
Zavaró tükröződés: 9/10 csak ha valaki mellettem olvasólámpát használ
Megvilágítás: 10/10
Fényerő: 1-24 között változtatható, van auto brightness, ami kikapcsolható
Homogenitás:10/10
Érintésérzékenység:10/10 nagyon jól reagál az érintésre,szótárazásnál a szavak kijelölése pontos, még kis betűméretnél is
Méret 6"
Felbontás 1448x1072 300dpiHardver
Ergonómia: nagyon könnyű (180g), vékony (7,6mm), órákon át fáradtság nélkül kézben tartható. Nagyon tetszik az origami tok, bár nekem csak egy "ebay"-es van, mert az eredeti nagyon drága. Ez viszont kb fél év alatt "tönkrement"
Gombok: mindkét oldalon vannak beállítható nyomásérzékelő(?)lapozó gombok. Nekem nem igazán jött be. A visszagomb nagyon kicsi és teljesen belesimul a keretbe, idegesít, hogy sötétben csak többedszerre találom el jól, így nem is használom. A bekapcsoló gombot a hátára rakták, nekem jobban tetszett amikor az alján volt, bár most könnyebb hozzáférni.
Anyaghasználat: 9/10 nagyon jól összerakott, nem recseg, minőségi benyomást tesz ,de gyűjti az ujjlenyomatot. A kijelző egysíkban van a kerettel, könnyen tisztítható.
Forma: 10/10
Szín: fekete
Bővíthetőség: nem, de a 4GB több, mint elég
Méret: Az oldalak aránya tetszik. Kicsi, tökéletesen elfér, tokostól, egy női táskában, vagy átlagos kabátzsebben.
Akkumulátor 10/10 Napi több óra használat mellett is hetekig kibírjaSzoftver
Formátumok 9/10 mobi, azw3, prc, txt, html. Illetve Calibrevel konvertálva csaknem bármi. Fektetve az átlag pdf is olvasható, de nem kényelmes, nem igazán jó rá.
Elválasztás azw3-nál szerintem működik, de eddig nem tudtam kipróbálni, mert a megvásárolt könyveimben sincs elválasztás. A legkisebb betűmérettel használom, a sorkizárás sem zavaró.
Nyelv: magyar nincs, angol
Szótárak: 10/10 működik a saját oxford szótára, az angol-magyar (Nagygabe
készítette és az angol-magyar e-szótár is), német-magyar és az értelmező szótár is. Könnyű a kijelölés és a váltás a szótárak között. Lehet "tanítani".
Használhatóság: ebook olvasásra tökéletes, megbízható, gyors, könnyű, tetszetős. A fényerő, betűtipus, -méret, margó beállítása, a szótárazás egyszerű. Lehet rá könyvet küldetni egyenesen az "áruházból", vagy emailen, wifin, USB-n. A collection kezelése némi gyakorlást (és internetes karbantartást) igényel az Amazon cloud miatt. (a régi jobb volt). Az Amazon egyéb szolgáltatásait (highlite, translate, note, share, X-ray, wikipedia, browser stb ) ritkán (szinte soha) használom.Évjárat 2015
Beszerzési ár 190 euro
Beszerzési forrás német Amazon
Megbízhatóság (beszerzési forrás): kolléga
Garancia: nem volt rá szükség
Szervíztapasztalatod: -
Össz használt idő több, mint fél év
Átlagos (napi) használati idő:1- 3 óra
Megbízhatóság (olvasó): tökéletesen megbízható, még nem fagyott le, WiFi-n frissíti magát
Előző olvasód : Paperwhite 1
Következő olvasód: Paperwhite X (csak ha tönkremegy
)
Mennyire szeret(t)ed: imádom
Megérte a pénzét?: összehasonlítva a Pw3-mal talán nem, de nem bántam meg
Olvasási élmény: 10/10
Összegzés: 9/10 az ára miatt. Nagyon szeretem, rendszeresen használom. Aki szép, magasfelbontású kijelzőjű, jól beállítható, megbízható ebook olvasót keres és megengedheti magának a magas árat, gondoljon erre is
-
Tütüm
aktív tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni könyvolvasót, és árban Kindle 6 meg is felelne. Kérdésem az lenne hogy a sima Kindle 6 és a Glare Free között mi a különbség,amikor elvileg mindkettő ugyanúgy tükröződés mentes. Láttam hogy kérdezte már valaki csak válasz nem jött rá.
-
alexw801
senior tag
válasz
hampidampi
üzenetére
Még csak most veszem a Kindle PW 2015-öt (és a PocketBook Touch Lux 3-at is), ezért csak gyűjtögetek.
Az tűnt fel, hogy az orosz oladalakon sokkal nagyobbak a szótárak:
http://kindle.zzweb.ru/dictionaries/
Itt kb 500 MB van, le is szedtem az előbb. Főként ABBYY, és főként orosz bázisnyelvvel, ami nekem nem gond, kb. 15 éve ilyeneket használok laptopon is. De van itt közöttük 200 MB-os angol egynyelvű is.
De az ABBYY forgalmaz már orosz nélküli nyelv-párokra is szótárakat.
Pl. ezen a szolgálati laptopomon egy jogtiszta régi ABBYY LINGVO 12 dolgozik, 5 európai nyelvről oroszra és vissza, CTR CC-re 20 szótárt nyit a kijelölt szóra, el lehet dönteni a helyes jelentést, műszaki, jogi, stb. szavakra is. -
axlfsi
veterán
Segitsetek kerlek! Talan korabban mar volt errol szo ugy remlik, de most sehogyan sem talalom; a wayteq altal forgalmazott olvasok (6"-os xBook-ok) melyik kinai markanevnek felelnek meg?
Tokot szeretnek ra rendelni, de ugyebar ezeken a vejtekkes fantazianeveken nem talalom es a kulfoldiaban megjelolt mereteknek sem hiszek feltetlenul mindig ezert talan szerencsesebb lenne, ha kinai megfelelojenek hirdetett ebook olvasora arusitott tokot egy az egyben megveszem.
Koszonom!

-
Katsu
aktív tag
válasz
JamesFinn
üzenetére
Igen, köszönöm. Tudom, hogy nem ebook formátum. Majd calibre progival át konvertálom. Annyit szeretnék még megtudni, hogy a könyveket miszerint lehet rendezni? Gondolok itt arra hogy meta adatból szedi a címet vagy fájl névből? Esetleg választható hogy melyikből? Sajnos a korábbi ebook valami szerint rendezte a könyveket de nem jöttem rá, hogy miszerint.
Előre is köszönöm ezeket a válaszokat is. 😊Üdv: Katsu
U.i.: Touch lux 3-ra szűkítettem a dolgot. A kérdések is arra vonatkoznak.
-
JamesFinn
senior tag
A pdf nem ebook formátum, ahogyan a többiek is írják. Az ultra gyakorlatilag annyiban más, hogy kamera van benne, és szövegfelismerés. Illetve az ára több.Szerintem a kamera kicsit túlzás, úgysem fogsz vele egy egész könyvet beolvasni. Én touch 3 luxot használok, teljes megelégedéssel.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan e-book olvasó, amiben van olyan szótárfunkció, hogy a kijelölt szót elmenti egy listába? Csak hogy ne kelljen nekem külön kigyűjteni az ismeretlen szavakat, hanem megteszi helyettem.
-
nemszabad
tag
válasz
hampidampi
üzenetére
Köszi!
Igazából a háttérvilágítás és a wifi nem érdekes. Egy dolog van, amihez ragaszkodnék: a 768x1024-es felbontás. Vagy kár ezen rugózni, simán jó a 600x800 is? -
nemszabad
tag
Sziasztok!
Koobe Slightbook HD vagy WayteQ xBook School 2015-2016?
Ettől többet nem szánok rá. A kettő egy árban kapható, egész használhatónak tűnik mindkettő, melyiket érdemes megvenni? Vagy talán egyiket se?
Köszi:
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

főleg a nagyobb verzió(k) érdekelnek és vagy színes, hogy mik a változások, fejlemények

nem használom a funkciót.
Beadom a derekam.
)
Dr.NX