Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem ülök rajta, csak nincs rá szükség. Lockpicket szerintem ha craftoltam összesen ~25-30 db-t, és még van belőle, medkitet craftoltam még, de abból se nagyon fogy
.
41 órám van már benne, de még az első térképen vagyok, a 4 területet fedezem fel (kvázi szobáról szobára
) , és főleg az esti tevékenységeket tolom rajta. Marha jó feelingje van itt is a menekülésnek, mondjuk a lvl3-4-es azért már elég húzós...A feelingje nagyon bejön a játéknak, akárcsak anno a DL1, nem sietem el, nem nagyon van másik játék, ami lekötne mostanság, szal beosztom
, így viszont az alapanyag+pénz az gyűlik csúnyán, de semmi gond, max eladom szépen, a cashre legalább nincs korlát...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
, így viszont az alapanyag+pénz az gyűlik csúnyán, de semmi gond, max eladom szépen, a cashre legalább nincs korlát...