Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- W11 pls
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
up!
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
UP
-
AMD!4ever
őstag
Péterek!!!!
Én most mint egy ovódás kérdezném meg, miben nyilvánul meg egy pl ilyen CRW-F1 iró minősége? miért akarták pölö 30ért megvenni?
Olyan stabilan irja a lemezeket? vagy miért? Komolyan érdekel nem cinikusságból kérdezem!!!!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Igen! elég olcsó. Csak egy a bibi,ha én gyüjtő lennék...ugyebár nekem a porsche2000 volt meg (volt) de utána jelent meg a Porsche unleashed és azóta is csak ezeket látom,(ujabb verzio3.0--3.1) ugyanaz a gém végülis csak a cime más
Szoval ez van égre földre... de Porsche 2000? aznincsenHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
ja,használhatom azt a negyed darab cd-t...
de ez érdekes,ha én azt akarnám hogy igenis cserélje ki nekem valaki ezt a programot,igaz már nem garis(ez is egy nagy ökörség a legtöbb programnál a 90napos garancia....)de kihez fordulhatnék?
Fogyvédelem? Cdgalaxis? EA? Samsung?(dvd-rom) Microsoft? (az Ő szoftverük pörgette az olvasót ami a Cd halálát okozta.)Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!,akkor nem bántom(ezért) az Öcsit,se a kutyáját!
Én spec nem gondoltam volna..... de ezekszerint ez van.
Mellesleg sajnálom azt a gémet,régen nagyonagyon szerettem megaztán a Porsche a kedvenc autómárkám is
Pusszantás mindenkinek!(Hofi)
(Akár zárható is a totyik)Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz Thulcandra #7 üzenetére
Nfs Porsche 2000-CD! Bocsi
-
AMD!4ever
őstag
Igenigen!!! cd volt bocsánat elirtam!!!!
Ugy osszekavarodnak ezek a cd-dvd dolgok már!!!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Többször is kerestem hasonlot,nem találtam ezért nyitom.
A probléma a következő: Öcsém ma azzal fogadott hogy a Dvd romja (amit tölem kapott)samsung Sd 616-T(asszem) tudom jó öreg példány,dehát a gépe is az sajna.
Szóval ripityára törte az én dvd lemezemet.Nem számit hogy mit tört szét,nade egy kicsit mégis mert anno 10000ftomba került.(Need for Speed Porsche 2000)
Tehát csontra szétörte (több vicik vacak darabra)majd a tálcán kiadta hogy tessék kész van
De azóta a dvdrom müxik és nem tört össze mást.
Lehetséges ez?
Vagy inkább gyanakodjak Felelötlen otthagyásra és Kölyöknémetjuhászkutya által elkövetett Adathordozó gyilkosságra?Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- OpenMediaVault
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest