Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz AMD!4ever #91 üzenetére
Ad1.: A hasonló problémáknak a Jogos mod. van fenntartva.
Ad2.: A topikot kitakarítottam, hogy tisztán folytatódhasson e beszélgetés.
Ad3.: A hangnemre oda kellene figyelni!És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
PPeter
addikt
válasz AMD!4ever #73 üzenetére
DVD-íróban ezt a fajta összteljesítményt és színvonalat eddig csak a Plextor PX-716a tudta (volna) megközelíteni, de sajna az első két hardveres revíziója nem lett a legjobb (aránylag sok VOLT a meghibásodás), szóval egyelőre nem tudnék a DVD-írók között olyan meghajtót kijelölni, ami ennek méltó párja lehetne a maga nemében. A CRW-F1-nek persze van hangja, ha épp teljes gőzzel kergeted, de nem rezonál és kimondottan jól szabályozható az ismert meghajtó-beálllító programokkal.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
PPeter
addikt
válasz AMD!4ever #71 üzenetére
Egyrészt ez az egyetlen író a világon, ami az írható CD-R lemezek hordozórétegébe a kihasználatlan területre (vagy a lemez egészére, ha adatot nem akarsz ráírni) ábrát tud tetoválni adat helyett, ami nagyon cool, másrészt - ez a fontosabb - írási minőségben a Plextor Premium mellett a világ legjobb CD-írója, döbbenetesen jó mechanikával, tökéletes optikai fejjel, hibátlan firmware-rel. Szóval ez A CD-író.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
mr_ricsi
veterán
-
DigitXT
nagyúr
válasz AMD!4ever #38 üzenetére
az Ő szoftverük pörgette az olvasót ami a Cd halálát okozta
Ez baromi jó! De tényleg! Persze az eredeti problem már nem ilyen mókás, hiszen sajnos a garancia idején túl, mivel javíthatatlan: vehetsz újat... Egyetlen szerencse, hogy EA Classics (?) kiadásban egész olcsó, asszem. -
raszputyin
senior tag
válasz AMD!4ever #28 üzenetére
Tényleg kinél kopogtatott már a BSA?
Én egyvalakiről hallottam, aki megszívta. Postán rendelt kalózmásolt (valóban kalóz, tehát profi jogsértő másolta) játékot, a terjesztő lebukott, és az illető (egy 16 éves srác) fel lett göngyölítve a bátor jogvédők által, akik vitéz módon, a társadalom védelmében jó nagy pénzbüntetést és fél év felfüggesztettet értek el a dicső koncepciós perben. Egyébként netes kémkedés alapján -- úgy tudom -- egyelőre nem keresnek áldozatot.
Ha ''Fidesz-közeli'' cégnél vagy (pl. pályázatot nyert a cég 98-02 között), akkor számíthattok a látogatásra... van, aki ilyen etikusan értelmezi a politizálást. Egyébként -- úgy tűnik -- egyelőre nincs nagy esélye azok lebukásának, akik semmi kétes helyen nem adtak meg postai címet vagy tel.számot.
Mondanám, hogy nem minden törvénysértés bűn, de annyira silány a kereskedelmi szoftverek túlnyomó többségének színvonala, hogy szükség sincs rá... Amire szükséged van, és nincs ugyanolyan jó amatőr barkács ''szabadszoftver'' az adott feladatra, az belefér. Én pl. kaptam ajándékba Mathematica V-öt, veszek majd valami régi UT-t agresszióm fejlesztésére, másra köszönöm, nincs szükségem többé -
mr_ricsi
veterán
válasz AMD!4ever #21 üzenetére
''Mellesleg sajnálom azt a gémet,régen nagyonagyon szerettem''
Szerintem ilyen helyzetben nyugodtan használhatod a game ''biztonsági másolatát''.
(Őrizd meg az eredeti csomagolást, a tokot, esetleg a szétrobbant lemez legnagyobb darabját, aztán ha kopogtat a BSA, végezzék el ezen az eredetiségvizsgálatot. )
Tényleg, mekkora kb. a legnagyobb megmaradt darab?Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
Thulcandra
senior tag
Hát bizony cd lemezek szoktak szétrobbani (volt is v.mi csuda meghajtó aminek ez volt kedvenc elfoglaltsága), de DVD lemezt tuti nem tört ripityára még egy meghajtó sem. Gondolom öcséd is halott a cd robbanásokról, csak arról nem halott hogy a DVD lemez sokkal stabilabb, és lassabban is forog a meghajtóban...
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 1 / 2
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest