Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
írtam a nero mire való a mostaniak 9-től a 12-es verzióig. régebbi 6-os jó igazán dvd filmekhez, de ott már probléma lehet a mostani lemezek miatt.
Ezért az imgburn a javasolt képfájlokhoz, dvd filmekhez és BD filmekhez megy csak ez az ajánlott.Akkor nem.
Anno régen az LG CD íróhoz (ami hardverként szuper volt) Ashampot adták író progiként..a szar jelző elég enyhe volt rá (jött a nero és feurio)..utána ez került be a windows xp op.rendszerbe
Sry de nekem előítéletem van a progi iránt...ergo sosem lesz a vinyón, mint ahogy nem is telepítettem az elmúlt 12 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest