Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hi
x-aktak sorozat kaphato magyarorszagon?
thx -
VladimirR
nagyúr
lehet valahol kapni regiozar nelkuli, vagy 1-es regios Bud Spencer & Terrence Hill filmeket?
-
VladimirR
nagyúr
válasz HaroWerks #327 üzenetére
nem tudom milyen lejatszo, s nem tudom, hogy akinek kuldom, az tudna/akarna-e piszkalni
akkor inkabb kuldok hekkelt filmet
egyebkent a lemezeket ajandekba kuldenem, mert ha jol tudom, az usa-ban nem adjak ezeket a filmeket, s ebbol ugy gondolom, hogy akkor venn/kolcsonozni sem nagyon lehet es csak nem hagyhatom, hogy unokatestverem gyermekei ugy nojjenek fel, hogy nem talalkoznak olyan klasszikusokkal, mint pl. a Kincs ami nincs, vagy a Nyomas utana, vagy sorolhatnam itt meg a tobbit is
ilyenkor mi lenne a helyes teendo? mert dvd lejatszot nem igazan akarok (tudnek - anyadi okokbol kifolyolag) kuldeni
ha megveszem, akkor biztonsagi masolatot kuldhetek? ajandekba kuldom, tehat nem orvgazdasag.... vagy ugy sem lehet?
valaszaitokat elore is koszonom
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na, akkor kerek egy kis felvilagositast
en eddig ugy tudtam, hogy az ntsc es a pal szabvanyok kozt az elteres mindossze az fps es a kepmeret, de az altalad leirtakbol ugy tunik, hogy mas is lehet, hisz ezek ennyire nem nehezitenek meg a konverziot (s foleg nem csinalnanak stereo-t az 5.1-bol)
a software-ek kozul a legkisebb es a legnagyobb tetellel mar talalkoztam, a goldwave (nem is tudtam, hogy meg fejlesztik, nekem egy 3-4 eves shareware darab van) az ugy ahogy megy is, viszont a scenarist eleg ilyeszto volt elso ranezesre, de ugy tunik muszaly lesz kitanulni
3 kerdesem lenne:
-mennyiert csinalja meg ezt egy altalad emlitett profi (megerne-e egyaltalan 3-4db 1000 forintos filmet atalakittatni 1-1 peldanyban)?
-mik akkor az elteresek a pal es az ntsc szabvanyok kozott?
-le tudom valahogy ellenorizni (ntsc rendszeru lejatszo es tv nelkul), hogy amit csinaltam, az mukodni fog?
koszonom
(minel tobbet segitetek, annal kilatastalanabbnak tartom a helyzetete )
fokukac: pc-s lejatszoknal 5x es nem hiszem, hogy asztaliknal sokkal nagyobb lenne ez a szam, s ez igy eleg sovanyka (eddig 2x tudtam megnezni az 1-es regios matrixomat, ha harmadik megtelkintes utan meg akarok europai lemezt is nezni, muszaj leszek meghekkelni a dvd-rom-omat)
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
igazan koszonom a felajanlast, de szerintem sajnos nem hiszem, hogy megoldhato, mivel nem pesti vagyok, igy nem tudnam hozzad eljuttatni a filmeket, s te sem igazan tudnad visszajuttatni hozzam
viszont megprobalkozom vele, hatha sikerul, ugyhogy meg valoszinuleg fogok tanacsokat kerni
elsosorban azt kerdeznem, hogy honnan tudom, sikerult-e a konverzio - tesztelni ugye casak pc-n tudom, mert sem lejatszom, sem tv-m nincs ntsc szabvanyu
azert megegyszer koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest