- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács86
tag
HI!
Röviden a kérdés:
A mentalista gyári DVD, magyar feliratot hol, hogyan, honnan???Kösz-kösz-kösz...
U.I.: A VLC-vel nézem, hogy egyszerű/logikus beállítani, hogy a gyárilag magyar felirat nélküli film megtalálja és magyar felirattal játssza le a továbbiakban (ha lehet mindig, emlékezzen rá) a filmet.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Lehet SD tartalmat menüvel BD-re rakni?
Köszi
piadex2 -
Dilikutya
félisten
válasz
belinho #1929 üzenetére
Persze, kellett kódolni, olyan másfél órás filmig nem esetleg.
Nekem a menü ma már nyűg, DVD-t VLC-vel nézek, mert egy az egyben át tudja ugrani. Idegesít, meg régebbieknél van lelőhetetlen reklám vagy előzetes is. A kalózkodás ellenes videóról nem is beszélve, amit képesek az eredetire rátenni. Pont nekem kell azt mutogatni, aki épp eredeti lemezről nézném... -
belinho
senior tag
válasz
Dilikutya #1928 üzenetére
A reklámok, menük, extrák, feliratok, szinkronok eltávolításával lehetett helyet nyerni, de nagyon sokszor még úgysem fért rá, ekkor jött az újrakódolás, amivel romlott a minőség.
Ilyen 70%-ra voltak betömörítve, ami már azért látszott egy nagyobb TV-n.
Nekem is van DVD5 (Planet of the apes), meg kétoldalas lemez (Titanic).
Biztosan függ a transzfer minőségétől is, vannak ezek a remastered kiadások, ott ég és föld a kettő között a különbség ugyanannál a filmnél közel azonos méretben.
Az újabb és jobb kiadásoknál már az extrák külön lemezen vannak, és a film sokszor külön lemezt kap.
Én szoktam még mindig DVD-t is venni, de a látványfilmek nálam már Blu-Ray-en vannak meg. -
Dilikutya
félisten
válasz
belinho #1927 üzenetére
A jobbak azért úgy csinálták, hogy DVD5-re csak a film került, az extrákat, fölösleges hindi szinkront kiszedték, és ezek csak a DVD9 verzióban voltak benne.
Gyárilag is volt DVD5, sőt van kétoldalas egyrétegű gyári lemezem is, egyik oldalán valami retek film (a borítón nem is szerepel) szar minőségben, másikon a várt film, szintén szar minőségben.De van DVD9-en is rossz minőség, pl. a Die Hard 3 régebbi kiadása. Tiszta VHS, míg a szintén 1995-ös Bad Boys elég szép.
-
belinho
senior tag
Ha eredeti a DVD, és van egy olyan lejátszód-TV-d, ami pl felkonvertálja 1080p-re, akkor nem gáz a kép, sőt.
Nem egy blu-ray, de távolról nézve egész jó.
Lehet nálad a TV felkonvertálja a DVD-t, és ezért tűnik olyan szépnek.
Az eredeti lemezek általában dupla rétegűek 8,5GB, erre több adat fér, és szebb lesz a kép is, mint egy sima 4,7GB-os DVD-n.
Anno voltak ezek a kalóz lemezek, ezekkel az volt a baj, hogy ezek sima DVD-k voltak, mert a dupla rétegű lemezek nagyon drágák voltak, míg a simát olcsón megkaptad, mindenki ezt használta.
Az eredeti film +extrák át lettek kódolva, hogy ráférjenek a sima lemezre, és már ezzel rengeteget vesztettek a minőségükből a tömörítés miatt. -
Dilikutya
félisten
Inkább az számít, milyen a forrás. Nemrég néztem a Die Hard 3-at, és elég vacak volt a kép, kb VHS minőség. Egy ugyanolyan felbontású BDripnek sokkal szebb, bár érdemes lenne összehasonlítani régi külföldi DVD-vel is. Bár az is igaz, hogy itthon néha jelentek meg gyatra kiadványok.
-
ace05
senior tag
A nagy karantén idején előkerültek az eredeti sorozat dvd lemezeim. Most a narancsvidék második évadját nézem és meglepőtetem. Számítógépen keresztül nézem egy 4k tévén és egyáltalán nem okádék kép. Már majdnem HD-nak mondanám, de persze tudom, hogy nem az. Igazából az érdekelne, hogy lehet ilyen jó a kép? Ennyit számít egy eredeti dvd ?
-
schlaci
csendes tag
Milyen oldalon lehet megtalálni felsorolva az összes Magyarországon kiadott DVD és BlueRay lemezt? Nem internetes áruházak oldalára gondolok, mert azok csak a náluk kaphatókat sorolják fel, hanem olyanra, mint pl. az AllMovie oldal, de magyar nyelven. Csak a magyar gyártású vagy magyar szinkronos filmek érdekelnek.
-
demmer123
őstag
Valaki esetleg nem tudja az Élesítve Unlocked 2017 film mikor fog megjelenni szinkronosan?
Mert júniusban amik mentek egy idővel a moziba azonos magyar forgalmazótól ( Forum Hungary) azok már megjelentek dvd minőségben.Pl.Verdák 3,A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
-
Krissz80
senior tag
Tényleg abban van valakinek tapasztalata, hogy egy film 2D-ben és 3D-ben kiadott változata között van e számottevő kölönbség a 2D képminőség tekintetében, pl. ha 2Dben nézem a 3Ds verziót is?
-
Krissz80
senior tag
válasz
Dilikutya #1915 üzenetére
Nem találtam megfelelőb fórumot erre, ezért írtam ide.
A válaszokat köszönöm, így már van min elindulnom.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki így csinálja.
Ha lemezeim lennének a gyerekek már régen tönkretették volna őket, ahogy a DVD-imet is.
Mondjuk a régebben 8-10 ezerért megvett DVD-im kb. ennyit is érnek. -
-
Krissz80
senior tag
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet a Blu-ray rip-ek-ből kiszedni a felesleges hangsávokat, kötelező trailereket, esetleg menüket.
A formátumhoz ragaszkodnék, mert a 24p-t és a 3D-t a PowerDVD automatikusan bekapcsolja a TVn.
Előre is köszönöm.
-
válasz
lionshamlet #1909 üzenetére
Sokan úgy csinálják, hogy többen összeállnak és rendelnek úgy már megéri...
+ Párkányba is átlehet venni tudomásom szerint akinek vvan a határhoz közel ismerőse... -
spiky03
veterán
válasz
lionshamlet #1907 üzenetére
Gondolom ez.
[link]
Én legalábbis ezt ismerem és rendeltünk már innen többször is. A rendelés úgy éri meg ha többen össze álltok mert egyedül meg mondjuk 1 film rendelése esetén nem éri meg mert drága a posta.Sőt vettem náluk már személyesen is, amikor Prágában voltunk.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
mokas_gizi #1905 üzenetére
Melyik ez a cseh oldal?
-
jamesbond86
csendes tag
válasz
mokas_gizi #1905 üzenetére
Szia!
Oké, meg fogom nézni.
-
válasz
jamesbond86 #1904 üzenetére
Szia!
cseh oldalt nézzed meg ott sok fim van magyar vonatkozással (sokszor olcsóbban) , mint itt...
-
jamesbond86
csendes tag
válasz
Dilikutya #1903 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
Ezt rossz hallani. Így sosem fog akkor elterjedni majd a kék korong, s lehet mondani, hogy nincs rá igény. Persze, ennyiért valóban nem is lesz. Lehet az is, hogy a kiadóknak teljesen mindegy, hogy DVD-ből vagy blu-ray lemezből jön be a megfelelő mennyiségű pénz, a lényeg, hogy profitjuk legyen. Nem tudom, hosszú távon mi a jobb üzletpolitika, hogy viszonylag szűkös választékot kínálnak magas áron, vagy annak a szűkös választéknak az árát csökkentve esetleg nagyobb bevételre tehetnének szert. Úgy gondolom, az utóbbinak kellene győzedelmeskednie, de addig, amíg ilyen magas árakon szabják meg a korongok árát, ráadásul ilyen semmilyen választékkal, ne csodálkozzon senki, ha a filmnézők inkább letöltik. Egyrészt az mindig gyorsabb volt, másrészt nincsen szinkronos, minőségi alternatívája, mert sok film ki sem jön. A Spotify meg ilyenek most nem számítanak Gyerekcipőben jár az egész.HD TV-ket Magyarországon már 2007-2008 óta lehet kapni, s tartalom még szűk 10 esztendő múltával sem igen van hozzá, csak ezek a premierfilmek. Itt valami nagyon nincs rendben.
Vagy csinálnák azt, hogy a DVD-hez képest mondjuk 25-50 % közötti összeggel lenne drágább a blu-ray, amennyivel a felbontás is nagyobb. Így, ha mondjuk egy film DVD kiadását már 990 Ft-ért meg lehet venni, legyen megy annak blu ray megfelelője 1500 Ft-ért. Szerintem ez méltányos lenne. Pláne annak fényében, hogy nagyon agresszíven bejelentkezett mostmár a 4K technológia, csak kérdem én, mire. Még a blu-ray sem tudom olyan mély gyökeret ereszteni, mint a DVD, nemhogy a 4K. Ez vicc, úgy, ahogy van. Az, meg, hogy kiszállnak a forgalmazásból neves stúdiók, mint ahogyan azt a Disney esetében írtad, felháborító.Kicsit én még optimistább vagyok nálad, de majd látjuk, mi lesz.
Csak rá kellene dobni ezekre a nagyszerű filmekre (70-es-80-as, 90-es évek méltán ismert filmjei) magyar szinkront, s kiadni, ugyanis a lemez, a nagy felbontású változat már létezik, annak munkáját már nem kellene megrendelni.No, majd látjuk, mi sül ki ebből.
Én amondó vagyok, hogy lesz még olyan szegmens, ahol a DVD-re nagyon nagy szükség lesz (nekem is rengeteg van), de egyre inkább erősödni fog az a hang is, akinek már évek óta minőségi HD eszközei vannak, csak tartalomért ordítanak, s ezt a piac sem hagyhatja majd szó nélkül. Úgy gondolom, 1-2 éven belül érzékelhetően fognak csökkenni a blu-ray árak. -
Dilikutya
félisten
válasz
jamesbond86 #1902 üzenetére
Szerintem semmikor. Olyan mennyiségű megjelenésre, mint 7-8 éve volt, azóta sincs példa, és szerintem esély se. DVD-n akkor tényleg rengeteg dolog megjelent, meg pörögtek az ilyen rétegfilmekre, régi cuccokra specializálódó kiadók. A nyugati kínálat persze akkor is sokkal nagyobb volt, az itthoni meg néha érdekes, pl. olyan ezredforduló utáni fost, mint a Zombifarm, kiadtak, de a Peter Jackson által rendezett, legklasszikusabb horrorkomédiát, a Hullajót meg nem. De magyar szinkronos Ponyvaregényt is előbb néztek a csehek. A BD piacunk pedig csak rosszabb ennél. Maga a megfelelő tévé már nem luxus, a lejátszó sem horror árú, de a filmek drágák, így alacsonyak az eladások, így a Disney nem ad ki nálunk BD-t, ez tovább csökkenti a kínálatot, ezzel az eladásokat is. És ez nem csak a Bambit jelenti, rengeteg filmgyártó tartozik a Disney alá, többek közt a talán még itthon is sikeres kiadásokra esélyes Marvel az évről-évre milliárd közelébe érő bevételű filmjeivel.
-
jamesbond86
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem, hogy tudja-e valaki, mikor jelennek meg olyan blu-ray filmek, amelyek nem feltétlenül premierfilmek, hanem régebbiek? Gondolok itt Hitchcock életművére, Michael Douglas-filmekre, a francia filmművészet alkotásaira (Delon, Deneuve, Gabin), magyar történelmi filmekre. Annak idején a DVD kínálat sokkal dinamikusabban bővült, most viszont úgy látom, a blu-ray nem követi ezt, pedig a régi filmek is csak így tudnának tündökölni a full HD-s TV-ken.
Amazonon láttam, hogy mindezek már léteznek külföldön, sőt a kínálat eleve sokkal nagyobb, ezért nem értem, miből állna Magyarországon kiadni szinkronnal ezeket.
Többször is írtam már a magyar forgalmazóknak, de sosem kaptam választ a kérdéseimre.Köszönöm a választ előre is!
-
Dilikutya
félisten
Egyikre 25, másikra 50 Gb adat fér. Mint videóformátum, ilyenek nem léteznek. Bitrátától és a videó hosszától függ, mekkora adatmennyiség kerül a lemezre.
Tegyük fel, van egy 3 órás film. BD-re elég nagy bitrátával kerül fel, így mondjuk 40 Gb lesz. Ahhoz, hogy a kisebb kapacitású lemezre ráférjen, jobban tömöríteni kéne. Szerencsére a kiadók nem adnak ki 3 órás filmeket BD25 lemezen. Agyontömörített gyári DVD-vel viszont én is találkoztam még a régi időkben.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Bocsánat a nagyon idióta kérdésért, de valami nem teljesen tiszta bennem:
BD25 vs BD50 Mi a különbség pontosan?!
Videóminőséget tekintve mindkettő egyforma?
-
Dilikutya
félisten
válasz
lionshamlet #1898 üzenetére
Legutóbb az új Star Wars-t néztem, mert esti előadás csak 3D volt a premier hétvégén. Később megnéztem 2D-ben is, ég és föld. Sokkal szebb, élettel telibb színei vannak a 2D verziónak. Szerencse, hogy nem Cinema City-ben néztem, így a 3D felár csak 100 Ft volt. Soha nem tudott a 3D lenyűgözni, a jelenlegi technológiákkal a moziban nem ad semmi pluszt, egy rossz filmet pedig nem ment meg. Majd ha a VR eljut ide is, talán érdekességnek már jó lesz, de hogy csak olyanra járjak moziba, esélytelen. Mivel mindig csak külső szemlélője vagy az eseményeknek, a 3D sokszor kimondottan életszerűtlenebb élményt ad, mint a 2D. Ugyanígy lemezen sem fizetek érte soha pluszban, nem kell. Legyen 2000 Ft, és az egy korrekt ár.
-
Dilikutya
félisten
válasz
lionshamlet #1896 üzenetére
Én mondjuk a 3D-ért egy lyukas garast nem adnék, moziban is kerülöm.
-
hans_ollo
újonc
Sziasztok,
Nem tudom hol kéne megkérdeznem, ezért megkérdem itt, hogy szerintetek mennyit érhet most a Vissza a jövőbe trilógia blu-ray-en? Nem az anniversary kiadás, hanem csak a sima, 3db blu-ray. A neten sehol nem találtam erről információt (kivétel egy helyen, ahol az anniversary edition 45 ezer forint
)
Köszi a válaszokat!
Üdv: Ricsi
-
Aki esetleg nem ismerné az oldalt:
http://www.filmarena.cz/Nagyobb a választék mint itt Mutyisztánban, nagyobb akciók sokkal nagyobb választék sok filmen van magyar vonatkozás...
Meg 1-2 fim olcsóbb is mint itt + sok olyan film, amit itt nem adtak ki vagy már nem lehet kapni magyar vonatkozással persze... -
tnt512
tag
A The Boy/A fiú megjelenéséről lehet tudni valamit?
Egyáltalán megjelenik magyarországon? -
cannibal
senior tag
válasz
spiky03 #1872 üzenetére
Mennyi blu-ray filmed van? Nekem eddig nem volt mivel lejátszani, nemrég vettem egy PS3-at. Szóval számomra most indul csak a buli.
(#1871) Dilikutya
A csonkolt képnél már csak az újraszinkronizálás a borzasztóbb. Legjobb példa a 48 óra és a Megint 48 óra című filmek. Tudom a szinkron nem mindenkit érdekel, de ezeknél a filmeknél az eredeti szinkron nagyon el volt találva szerintem. -
-
spiky03
veterán
válasz
cannibal #1868 üzenetére
Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Ajánlom még az AVX.hu-t is.
Itt is vannak eladó filmek, és igen sajnos itt is van 1-2 emberke aki kicsit érdekesen árazza be a termékeit.
De alkudni lehet.Én is csak a kedvenceket veszem/vettem meg, vagy ami megéri a nagy felbontást a kép vagy hang miatt.
Jah egyébként nekem is van pár eladó filmem.
-
cannibal
senior tag
Gyűjt még manapság valaki cd-dvd-blu ray -t?
xpress-en kívül merre érdemes még nézelődni?
-
Dilikutya
félisten
válasz
mokas_gizi #1864 üzenetére
Sosem tudhatod. Jó példa erre a Serenity ausztrál kiadása, amin az angol mellett magyar szinkron is van.
-
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Érdekelne,h honnan tudnám beszerezni az összes évadot LEGÁLISAN !
Keresgéltem a neten áruházakat de nem nagyon leltem ahol +van DVD-énTHX
-
AMD_ok
őstag
válasz
mokas_gizi #1856 üzenetére
köszi,de nekem szinkronos kéne mindenképp....
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
A kérdésem az lenne a szakértők felé, hogy innen lehetne -e szerintetek rendelni magyar bankkártyával ide Magyarországra ezt a Star Wars Blu-ray csomagot? Mert itt kb fele a magyar árnak, és rajta van a magyar szinkron is ugyanúgy...
(és ezzel a bankkártyával már számtalanszor vásároltam a Steamen játékot) -
td
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Sztálingrád c. német filmnek (1992.) van másik kiadása is az RTL Klub-oson kívül? Azon túl, hogy már a borítón is elgépelések/helyesírási hibák vannak, nincsen rajta, csak magyar felirat, én pedig olyat szeretnék, amin van német is. Tudom, hülye kérdés, miért lenne, de azért hátha...
-
adalbert1
veterán
válasz
mokas_gizi #1852 üzenetére
Ha jól emlékszem csak az első 3 évadot adták ki szinkron nélkül (elég régen, talán 7-8 éve), de azok is kijöttek újra szinkronnal, a negyedik évadtól meg csak szinkronnal jött.
-
-
cannibal
senior tag
A fehérvári Media Marktban az összes Sopranos(Maffiózók) évad 2990Ft
Nekem már megvan az összes -
cannibal
senior tag
Ma vettem a fehérvári Auchanban az Ironman és az Indiana Jones Crystal Skull Steelbook kiadású (fémdobozos) DVD-ket! Volt egy kazallal és csak 990Ft/db
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Ti honnan rendelitek a dvd filmeket? Én az xpressen néztem ki egy-párat! Tudtok még más hasonló jó árfekvésű netes boltot? Köszi előre is! -
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, nem teljesen ide tartozik a kérdés, de remélem mégiscsak tudtok segíteni. Mi van akkor, ha egy film menüje konkrétan lefagyasztja a lejátszót?
A film az Ironman (2 lemezes kiadás), a lejátszó egy Pioneer BDP-120.
A menü lejátszik, de nem tudok mozogni benne, vagy elindítani a filmet. Annyira befagy, hogy még a hardveres gombok sem működnek, konkrétan ki kell rántani a tápkábelt.
Semmi mással nem csinál ilyet amúgy.THX a segítségért előre is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HoReSz1975 #1845 üzenetére
Itt tedd fel a kérdést, de ilyen egyszerű progi nincs, nem egyszerű a dolog.
Szerk.: nem nézve azt, hogy a blu-ray decryptolása eléggé szembeütközik az itteni alapelvekkel
-
HoReSz1975
őstag
Egy kérdés, tudtok valami jó Blu-ray to DVD kovertálót
-
fradi81
veterán
Hello
Alkonyat - Újhold és Felpörgetve 2 szinkronosan mikor fognak megjelenni dvd-n? -
Sziasztok!
Én a Tudorok 1-2 szezont keresem Blu-Ray lemezen...
Az is jó nekem ha csak kölcsön adnád 1-2 napra amíg nálam a lemez addig meg oda adom az árát, amikor vissza adom akkor nálad marad 7000Ft...
Azt hiszem elég korrekt ajánlat 1-2 napi kölcsönzésért cserébe...!!! -
Poci3
tag
Sziasztok!
Keresem a Mátrix Trilógiát Blu-Ray magyar kiadást. Ha van valakinek, kérem hívjon vagy írjon! Csak fóliás vagy kifogástalan álapotú érdekel! Tel: 06 30 452-6577, majestict@hotmail.com
-
flash-
veterán
Mikorra várható a District 9 film DVD megjelenése magyarországon?
Sehol sem találtam erről a neten infót.
Pedig azok a filmek amiket kb vele egyidőben mutattak azok már megjelentek DVD-n.
Mi ennek az oka?Tudtok valamit?
-
E-bayn érdemes szétnézni, ezenfelül ha valaki jár külföldre Németország, Ausztria ott 2000-3000Ft-ért is lehet Blu-Ray lemezeket venni...
Az itteni 5000-7000Ft-os film és 6000-11000Ft-os Blu-Ray lemezek árak több mint nevetségesek...
(Ezenfelül magyar aukciós oldalakon is lehet látni 1-2 jobb lemezt 4000Ft környéki összegért...) -
Ha valakit érdekelnek Blu-Ray filmek/koncertek akkor írjon cserélnék elsősorban...
Sok olyan filmem is van SZINKRONOSAN amit nálunk nem adtak ki...
MKV és társai nem érdekelnek... -
Morris
veterán
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy meg tudná e szerezni valaki A bolygó neve: Halál című filmet eredeti szinkronnal?!
(Amiben a kislány neve még nyuszi, és Gormen magyar hangja Gáti Oszkár)Nagyon kellene. sajnos fehér hollóhoz hasonló az előfordulása
-
WonderCSabo
félisten
A Blu-ray filmek dobozán mit jelent a Digital copy felirat?
-
dhcodoki
senior tag
A pécsi MM-ban 3990HUF az Apocalypto Blu ray...
-
palbence
tag
sziasztok
lehet h már lerágott csont de engem mégis érdekelne.
mitől függ az, h egy film 16:9-es vagy 2.40:1-es? vagy a blu-ray kiadásakor 16:9-be kódolják? hogy működik ez?köszi előre is
bence -
Tigerclaw
nagyúr
Engem is az érdekelne nagyon, hogy mikor jön a Band of Brothers blu-ray formátumban.
Más: David Attenborough (BBC asszem) sorozatok blu-ray formátumban kaphatóak nálunk? Anno dvd-n volt valami Kék Bolygó gyűjtemény és valami olyan érdekelne. Esetleg más minőségi természetfilm szintén blu-ray-en?
Külföldről milyen webáruház az ami hozzánk is szállít DVD-t BD-t.....bár most nézem, jól látom, hogy az amazon már hozzánk is szállít dvd-t és elektronikai cuccokat is?
-
apollo12
veterán
heló mire jó az új blu-ray filmek????????
-
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
Felirattal tuti megjelent, mivel anno úgy láttam.
http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=2825
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1439&VID=066-246317012-1401752225780627De szerintem nem igazán lehet kapni, esetleg, h vhol találsz vmi elfekvő példányt.
-
Balli
őstag
Gladiátor utan egy ujabb nagy kultfiém BD-re: [link],
Egyebkent az Elit alakulat nem jelent meg magyar felirattal? Mintha olvastam rola mar valahol hogy igen csak nem adtak ki nalunk, de nem talalok sehol semmit a temaval kapcsolatban +ebay-en sem olyat aminek lenne magyar vonatkozasa
-
EGOKA
tag
Már láttam, olyan, mint a többi, ráadásul rámentek kicsit erre a vámpír dilire. De csini a csaj benne.
-
eladohardver
őstag
Üdv! Esetleg priviben valaki kitudna okosítani, hogy honnan érdemes HD tartalmat beszerezni, akár letöltés akár boltoktól? KÖszi!
-
andy83
aktív tag
Előre is bocsi a láma kérdésért...
Most gondolkozom, hogy kéne venni egy blu-ray lejátszót. Egy 42colos képátlójú TV-n érezhetően jobb a képe egy blu-ray filmnek mint egy dvd filmnek?
-
EGOKA
tag
Mivel vásároltam már a Netpiacon és az Xpressen is, jár mindenhonnan a hírlevél.
Múlt héten kaptam, h a Warner Home itthoni forgalmazóival lejár(t) a szerződés és nem hosszabbították meg. És, h most egy ideig állítólag nem lehet ilyen filmeket venni.
Erről tudtok valamit?
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok valami olyan oldalt, ahol mindenféle info megvan a bluray lemezekről? mert rendelnék külföldről, lévén itthon drága, és nincs választék, viszont annyira jól nem beszélek angolul, hogy felirat nélkül nézzem. így elsősorban a felirat nyelvezete lenne a lényeg, viszont mindenhol azt írják, hogy angol/spanyol/német, holott biztos van még rajta más is.
előre is köszi, hello -
HXY
addikt
Sziasztok!
Az Electro Worldben láttam egy Blue Ray film trailert a loch nessi szörnyről.
Valami családi vígjáték.
Meg tudnátok mondani a pontos címét? -
kanYe
tag
DRÓT című sorozat 5. évada nagyon jó árban eladó!!!!
Link alant foglal helyet: -
Challanger
tag
-
lorcsi
veterán
Nikki, észak vad kutyája
megjelent már dvd-n ? -
baleee89
aktív tag
sziasztok bocsi az amtör hoszálásér de ha leszedek egy hd flmet és nincs rajta se magyar szinkron se felirat tudok alá rakni ha igen hogy müködik és honan tudok szerezni?
-
fgordon
senior tag
Ismeri valaki ezt: Final Fantasy: The Spirits Within (2001, Blu-ray) ?
Aki igen, vagy írjon ide:
http://prohardver.hu/tema/final_fantasy_the_spirits_within_2001_blu-ray_valtozat/friss.html
Vagy privát üzenetet nekem, köszönöm!
-
EGOKA
tag
Már bocsi, de ez a topic eredetileg a megjelenésekről, akciókról szólt, nem arról, hogy kinek mi van eladó.
Amúgy meg ma pont azon lepődtem meg, h már jön a Valkür dvdn. Valamikor februárban mutatták be, ha jól rémlik.
-
jakusp
csendes tag
Kedves fórumozók !
DVD gyűjteményem szelektálásából szeretnék nektek eladásra kínálni ritka, szép kiadványokat:
http://www.zsibvasar.hu/?op=art_list&u=64788
Érdemes végiggörgetni, köszönöm a figyelmeteket !
Üdvözlettel,
jakusp -
Challanger
tag
Eladó DVD-k kifogástalan állapotban
challanger@tvn.hu
-
RedWing
aktív tag
Fogarasi tacskóban szinkronos Hitchcock filmek 990,- forintért! (volt vagy 8-9 film)
-
törölt tag
Eladó anyagi okok miatt 2 napos, zsír új The Dark Knight Blu-ray, csak a fóliát vettem le róla, egyszer se volt a gépben, magyar kiadás, 2BD-s, magyar szinkron+felirat, angol True-HD.Előreutalással a postát én állom!!!
Ár:7500Ft
Írj pü-t ha érdekel!! -
Morden24
nagyúr
Blu-ray lejátszóprogit milyet ajánlanátok PC-re (x64-es rendszer, Vista/Win7)? Természetesen eredeti Blu-ray lemezről van szó, és van blu-ray olvasó a gépben.
Csak a Cyberlink cucca viszi?
-
Challanger
tag
Eladó DVD-k kifogástalan állapotban
challanger@tvn.hu
-
hétalvó
addikt
Hali!
Most nincs energiám végigbogarászni az egészet.
Blue-Ray lemezeimet szeretném a gépemre ISO-ba rakni (megvettem), leszedéssel nincs baj csak kicsit nagyok, nem akarok mkv-t gyártani, csak kisebbíteni az iso-t, valami CloneDVD-hez hasonló progit keresnék csak blue-ray-hez.
Valaki tudna segíteni mivel?
üdv.7.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest