- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
1 éve voltam talán a szegedi MM-ban, és volt sok dvd-s újság kirakva, hogy ingyen elvihető,természetesen a lemezmelléklet nélkül. Gondolom azt eladják külön. Viszont a Jackie Brown-t kiadták nem újságos mellékletben is, csak gondolom az újságosból sok a nyakukon maradt.
Szerk: megnéztem az xpress oldalát, és az eredeti kiadás joglejárat miatt már nem kapható, és csak angol hangsávot tartalmazott. Ha jól emlékszem a másikon van szinkron is.===>Az újságos verziót vettétek, ha van rajta szinkron.
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Ez az hogy az enyémen sincs rajta.Se a borítón se a lemezen.
De télleg,most mondják meg h mi értelme van ezeknek a szaroknak egy lakossági lemezen?Ugyanez a kategoria nekem a másolásvédelmes szöveg...
Abszolúte semmi értelmét nem látom,mert ha egyszer megvettem a lemezt,akkor nemhiszem h mégegyszer le fogom másolni,ráadásul ha biztonsági másolatot készítek ez teljesen legális!Ezt tegyék rá a tékás DVD-kre és a civil lemezeket hagyják békében inditáskor a menübe ugrani -
Zomb€€
őstag
A Jackie Brownt én is megvettem 990HUF-ért,és ez is 5.1 mádzsárszki de az undorító hogy egy (amugy se gusztusos
) SUZUKI (
) reklám fogad az elején és persze user prohibited a léptetése...
Komolyan mondom engem ezek rettentenek el az eredeti DVD vásárlásátol,még ha 1000pénz is. -
adalbert1
veterán
Linket én is dobtam volna, csak nem voltam netközelben, sorry.
Az rtl-es szinkrontól tényleg falnak lehet menni ( a betépve is ment egyszer vagy ott vagy a tv2-n, hát annak se győzött meg a szinkronja, mondjuk azt csak angolul láttam), akkor már inkább az angol hang, de ehez a filmhez tudtak normális szinkront készíteni (sajnos nagyon kevés ilyen van). -
musclemuseum
aktív tag
Egyik kedvenc filmem a Ravasz, nem tudom elégszer megnézni.
DE a múltkori rtl-es verziót 5 perc után ki kellett nyomnom.
Hánytam a módosított szinkrontól.
Az eredeti szinkronnak egy nagy
Egyébként az auchanban is kapni, a Blöff és a Ravasz mellett számtalan filmet kiadtak most újra, szinkronosan.
2-3k körüli árakon.
Warner Bros. -
efge
aktív tag
nos, ma reggel csak a tokra pillantottam ra, mert nem volt idom es energiam ki is probalni. ezek alapjan: angol+magyar 5.1 (emlekeim szerint jo mindketto) angol+magyar felirat
es mivel a boriton szerepel, hogy a suzuki ignis bemutatja, jo esellyel befigyel vmi reklamfilm az elejen. extra semmi, de szerintem 1000ft-ot siman meger ez a film...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged