- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
-=balázs=- #1792 üzenetére
Amire válaszoltál meg 3 és fél éves post...
-
Pompi
nagyúr
Hasonlóan jártam nemrég. A múlt héten belémötlött a felismerés, hogy nincs meg nekem A királyság (The Kingdom) c. film, pedig nagyon tetszett. Gyorsan Xpress-re fel, látom, hogy 2008. márciusában kezdődött a forgalmazása (2007-es film), de joglejárat miatt már nem kapható. WTF?! 3 hónapig árulták csak?! Még szerencse, hogy Vaterán találtam vadi új, celofános változatot, meg is vettem gyorsan.
Ebből A leggyorsabb indiánból is van Vaterán, érdemes rá lecsapni ha kell, mert előbb utóbb totál el fog tűnni mindenhonnan.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Szabi1987 #1727 üzenetére
Jó lenne ha megpróbálnál lassan eligazodni a fórumon. Ez a topic nagyon nem erről szól.
Viszont a kereső csodákra képes. -
Pompi
nagyúr
Ma jelent meg a Transformers DVD-n. A sima dupla lemezes kiadáson kívül van egy limitált, fémdoboz verzió. A soroksári MM-ben még volt ebből is jópár darab - az xpressen már hetek óta nem rendelhető. Elég igényes és tényleg különleges kiadás ez a fém doboz, stílusosan elöl Protect, hátul Destroy dombornyomott feliattal és robotfejekkel.
Ugyanitt volt még pár frissen leárazott (szerintem remek) darab, pl. Véres gyémánt és A tégla.
-
Pompi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #1706 üzenetére
"Persze mára már nem volt belőle"
Mára?! Én tegnap de. 10 körül jártam arra és már akkor nem volt egy darab se. Se Keresztapa se Alien. Véres Gyémánt még volt 990-ért, de azért meg nem álltam sorba kilómétereket (pénztár).
-
Pompi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #1670 üzenetére
Ne is foglalkozz vele... elég ha mi tudjuk, hogy mi az. Én is várom.
-
Pompi
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1656 üzenetére
Csak kiváncsiságból... azt lehet tudni, hogy mi ez? (szerk, közben megtudtam a másik topicból)
Le kell rippelni a lemezt, szét kell kapni a képsávokra és hangsávokra, majd újra össze kell rakni (remélhetőleg nem fog csúszni a hang), de ennek a technikai kivesézése ebben a topicban nagyon OFF lenne. -
Pompi
nagyúr
Pólus Centeres MM-ben láttam a minap:
Menő Manó 1 - 2 darabja 990.-
Run DMC Greatest Hits 1990.- -
Pompi
nagyúr
válasz
adalbert1 #1552 üzenetére
Köszi az infót, hazafelé beugrottam a soroksári MM-be Utolsó cserkészért. Nagyon nagy tömeg nem volt, viszont DVD se. A tuti kedvéért megkérdeztem az infoban mire kiderült, hogy 1 darab van belőle a napi akció tábláján ami a plafonról lóg le, de az eladó volt olyan kedves, hogy kis live akrobatika gyakorlat közepette leszedte nekem
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
Tegnap jártam a soroksái MM-ben ezek az árak maradtak meg bennem:
Gyűrűk Ura trilógia 3 lemezes mozis változat (papírdobozos) [link]
2990.-
Gyalog galopp egylemezes verzió 1490.- kétlemezes verzió 1990.-
Collateral (dupla papírtokos) 2290.-
Férfias játékok (extra változat) 2290.-
Világok harca (dupla) 2290.- -
Pompi
nagyúr
Media Markt - Pólus Center
Halálos fegyver 1-4 ''kerülj szinkronba'' vágatlan kiadás pack 3960 forint
[link] -
Pompi
nagyúr
Fűrész I. szintén 999.- (Saturn, MM)
-
Pompi
nagyúr
válasz
BobChemistry #1478 üzenetére
Igen, meg lehet. 3390 forint filmenként - ennek tükrében a táskás verzió ára kicsit túl lett lőve szerintem, mert így a táska kb. 12 ezer forintba kerül.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
Polacheck #1468 üzenetére
Mármint mit nem lehet kapni a 4 lemezes díszdoboz verziókat vagy a szobros kiadásokat?
Ha előbbire gondoltál, akkor azt még szoktam látni MediaMarktokban. Szoktam figyelni, mert vártam, hogy mikor megy le az ára, de eddig mindenhol 10ezer forint volt, úgyhogy örülök ennek a xpresses akciónak - tényleg ez csak az xpressnél lesz, vagy pl. az említett MM-ben is ennyiért lesznek? Végülis mind1 előrendelem én is. -
-
Pompi
nagyúr
A link valóban nem jó, de találd fel magad
írd be a megjelenő keresőbe a Sin City -t és látni fogod, hogy Magyarországon csak ez az 1 lemezes verzió jelent meg belőle amit most 999 forintért lehet több helyen kapni (és amit leszóltál, hogy pff ''hisz ez csak a sima egylemezes verzió'').
BTW, hogy ON-abb is legyek, Pólus Center MM-ben a Kontroll duplalemezes papírtokos és a New York bandái szintén duplalemezes papírtokos verzió 1490 forint. -
Pompi
nagyúr
Sajnos attól, hogy ugyanazok és ugyanazt mondják, mint az eredeti szinkronban ezektol még nem biztos, hogy jó lesz az újraszinkronizált végeredmény, pl. lásd az általad is emlytett Vissza a jövőbe. Nekem ebből van egy olyan (nem hivatalos) DVD kópiám amin rajta van a régi és az új hangsáv is és fényévekkel jobb a régi még akkor is ha nem olyan jó hangminőségű.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
''Elvileg amiben van letterbox mod abba rakna wide screent is,pont az ilyen hibák miatt''
Ezt most nem értem. Mibe raknak mod-okat? Most a lemezről vagy az eszközről beszélünk?!
''Tehát a 16:9-es tévén a wd aktivizálodik,vagy azt kell aktiváltatni a dvd playaval és minden okés.''
Ha egy letterbox képet wd módban kiteszel akkor egy jó nagy torz képet fogsz kapni, hiszen az a alsó-felső fekete rész függőleges arányaihoz nem nyúl csak az egész 4:3 képet fekete szélekkel együtt kihúzza szélesre. Azért kell a 16:9 zoom mód ilyenkor, hogy a 4:3 kép közepéről a 16:9-es részt rakja ki teljes képre a fekete csíkok nélkül. -
Pompi
nagyúr
válasz
Agyzuzo #1302 üzenetére
''A kedvencem az, mikor nem is anamorf a kép (4:3-as kockába van beleszorítva a 16:9-es kép)... Szélesvásznú TV-n természetesen nézhetetlen...''
Ezt hívják letterbox-nak. Sajnos 16:9-es tévén gáz, ilyenkor be kell kapcsolni a 16:9 zoom -ot, hogy a fekete csíkok nélküli kép kitöltse a TV képernyőt, de ilyenkor meg romlik a képminőség (bár ezt talán TV függő is). -
Pompi
nagyúr
Most kaptam új xpress hírlevelet és elég pozitív dolognak tartom, hogy vadi új filmek 3000 forint alatt jelennek meg. Ezt pl. már nagyon várom: [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #1285 üzenetére
Köszi, volt még - 981 forint
Szintén ennyiért volt A texasi láncfűrészes (2003) papírtokos dupla lemezes verziója.
2490-ért meg Ocean's Twelve -
Pompi
nagyúr
válasz
TexT-BoY #1283 üzenetére
Nemtudom meg kell nézni, sajnos idén még nem jártam olcsó dvd felfedező körúton.
Viszont ami érdekelne, hogy nem láttatok valahol Kóla, puska sültkrumpli -t 990-ért? Tudom, hogy ennyiért van az online boltokban is, de nincs kedvem rendelni, inkább beugranék érte valahova ahol tuti van.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Pár akciós film a MediaMarktból:
Texasi láncfűrészes 990.-
Moszkva tér 990.-
Üvegtigris 1490.- -
Pompi
nagyúr
Azért lényeges, mert 4:3 és 16:9-es megjelenítők léteznek. Ezt kell a DVD lejátszódon is bekonfigurálni, ha nem akarod, hogy mondjuk a 16:9-es TV-den a kép közepén legyen csak valami. Ezek a standard arányok. Ennek a két aránynak a valamelyikét tartalmazhatja az MPEG fejléce.
(Amúgy pedig a 16:9 és az 1.85:1 az ugyanaz.) -
Pompi
nagyúr
válasz
adalbert1 #1085 üzenetére
''Valamelyik nap voltam Media Markt-ban és ismét jó kis filmek vannak leakciózva, a Ronin kétlemezes változat ''
Bővebben: link
Most voltam ott, megint tele vannak olcsóbb filmekkel, csak amire hirtelen emlékszek:
Showtime 1990.-
Penge II (dupla) 1990.-
Pokolfajzat (dupla) 2490.-
Hanta Boy 1190.-
Charlie Angyalai 1990.-
Meg van egy 2-t fizet 3-at kap akció 2490-es filmekkel. -
Pompi
nagyúr
válasz
adalbert1 #1061 üzenetére
Én pont ezért nem veszek már jóideje megjelenés után filmet.
Pár cím és ár a Media Marktból:
- Holnapután - dupla dvd 2490.-
- Bad Boys 1. (magyar szinkronos) 1990.-
- Bad Boys 2. - dupla dvd 1990.-
- Utolsó szamuráj - dupla dvd 2490.-
- Gothika 1990.-
- Azonosság 1990.-
- Némó nyomában - dupla dvd 1990.-
- Csúcsformában 2 - 1990.-
- Életre halálra 1190.-
- Pókember 1 - dupla dvd 2490.-
- Pókember 2 - dupla dvd 2490.-
- A Karib tenger kalózai - dupla dvd 1990.-
- Ronin - dupla dvd 1990.-
- Blöff 1990.-
- Fahrenheit 9/11 990.- -
Pompi
nagyúr
válasz
goldberg #879 üzenetére
Szerintem Regio 2-es Willow dvd nincs.
Se a porton, se az odeon-on nincs róla semmi.
Regio 1-es van
Ha ez jó, akkor rendelhetsz innen az Amazonról vagy pl. dvdfutar.com is behozza rendelésre (Bővebben: link).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest