- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-boyscout-
tag
válasz
TheVeryGuest #899 üzenetére
akkor már legalább ketten vagyunk, jó kis ''B'' film volt az.
-
TheVeryGuest
senior tag
Most a Fangória, vagy milyen magazinhoz az Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve (Split Second) c. jó kis ''B'' cuccot adják mellékletként. Főszerepben Rutger Hauer. Persze kicsit igénytelen 4:3-as a kép, de van rajta magyar hang. Rajongóknak kötelező (mondjuk lehet, hogy egymagam vagyok a teljes rajongói kör).
-
TheVeryGuest
senior tag
Nekem úgy tűnik még lehet kapni, de nem mellékletként:
Bővebben: link
Ha meg olcsón kell, akkor irány egy téka a DVDRent-en biztos megvan, mert én már kivettem egyszer. -
adalbert1
veterán
válasz
-boyscout- #892 üzenetére
Nekem megvan, és tényleg ilyen
Illetve az egyes lemezen lemegy a film, csak nem tudom, hogy a bővített, vagy a sima verzió, a kettes lemezen meg extrák vannak, meg a film a felétől? kb.
Mondjuk még nem nagyon volt időm nézegetni, de tényleg elég szar így. -
ktmt
aktív tag
Valaki nem találkozott a Sekély sírhant című Dany Boyle filmmel DVD-n? Tavaly jelent meg valamelyik magazin mellékleteként, de azóta nem lelem. Ha látta valaki, vagy van neki eladó jelehetne e-mailen, vagy itt.
előre is köszi -
Fisha
őstag
-
bobace
addikt
valaki el tudná nekem emailbe küldeni a holnapután és a hihetetlen család dvd borítóját? Sürgös lenne még a héten
-
Májki
tag
válasz
-boyscout- #890 üzenetére
Hu, tényleg ilyen a kiadás? Ez igaz? Pedig épp mostanában gondolkoztam a megvételén...
-
-boyscout-
tag
megvan valakinek a duplalemezes Leon a profi? milyen kretén ötlete lehetett az, hogy mindkét változat első negyede az egyik, a hátralevő rész a második lemezen van az extrákkal?!?
-
adalbert1
veterán
Szerintem sem volt mostanában semmilyen jó megjelenés
Valaki nem tudja, hogy a Nagymenőket mikor adják ki újra? Mintha március lett volna, de sehol nem találtam róla bővebb infót...
Más: Szerintetek a warez dvd területén mennyire gáz? Mert van pár filmem, ami így van meg, de csak azok, amiket már sehol nem lehetett megvenni mert régiek, ki se adták Magyarországon... Egy esetleges rendőrségi ügy során ez mennyit nyomna a latba? Vagy ugyanúgy bírálnák el ezeket is, mintha egy most megjelent bárhol kapható film lenne meg átírva?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én tegnap az Árkád MM-ban tettem rá a mancsomat egy Indiana Jones Trilógia díszdobozra 11.111 HUF-ért.
-
Mr.Skyline
senior tag
Tegnap vettem meg a Halálos Iramban c. filmet (felspécizett változat!) DVD-n
5.1-es magyar szinkron ill.különböző extrák vannak a DL lemezen.
2222 HUF-vol a Csepel Plaza-ban a Alexandra-ban
régóta kergettem már a filmet magyar 5.1 hangal, végre megvan! -
Out
addikt
En mar kb 2 honapja nem vettem egy DVD filmet se, nem talalok olyan filmet ami felkeltene az erdeklodesem...kar
-
TheVeryGuest
senior tag
Mi van HaroWerks-szel? Rosszfelé biciklizett???
-
TheVeryGuest
senior tag
Megvettem a ''House of Sand and Fog''-ot egy ezresért. A film zseniális, már DivX-ben is tetszett, és simán megéri az ezrest. Viszont aki a DVDt csinálta annak ezúton kérem vágják le mindkét kezét tőből. Nem volt idöm alaposan utánanézni de szerintem minden új chapternél elmegy az audió 2 másodpercre. Ez a magyar 5.1-es hang. Az ilyen ''menjen a XXXXX anyjába lapátolni meg kubikolni'', hogy egy ismert idézettel éljek. De legalább írják rá borítóra, hogy authoring hiba, hogy tudják az emberek mit vesznek.
Mindegy remélem az angol hang jó lesz, és akkor felirattal élvezhető marad a film. -
Pompi
nagyúr
válasz
goldberg #879 üzenetére
Szerintem Regio 2-es Willow dvd nincs.
Se a porton, se az odeon-on nincs róla semmi.
Regio 1-es van
Ha ez jó, akkor rendelhetsz innen az Amazonról vagy pl. dvdfutar.com is behozza rendelésre (Bővebben: link).
[Szerkesztve] -
goldberg
csendes tag
nem tudja valaki hol lehet willow dvd-t venni?
-
HaroWerks
senior tag
Látom páran emlegettétek az Egy rém rendes családot.
Március végén, vagy április elején fog megjelenni, szinkronnal.
Idén elvileg 3-4 évad fog megjelenni. -
deedee
őstag
vangelis: hát igen...én is laptopot akarok venni 300 k-ért,mert az a havi 2-3 k plussz kiadás az áramfogyasztásra amit az asztali elvisz,túúúúl sok...
Egyébként rém rendes család dvd kiadásról tud valaki valamit?mármint magyarszkij nyelven... -
deedee
őstag
válasz
Vangelis #864 üzenetére
pillanatnyilag nekem nem annyira a pénztárca szab határt,mert az a havi két-három engem érdeklő film ami megjelenik nem akkora tétel,viszont én elvből nem adok ki egy lemezért 3000 tf-nál többet.....Nagyon drágák a lemezek a magyar piacon...
/ mindezek ellenére nagyon sok filmem van.../
-
deedee
őstag
válasz
Polacheck #858 üzenetére
nem minden olcsó fim feliratos....sőőőt...Pl régen kiadtáK újsághoz a 13. harcost 2.1-ben .Most meg kiadták 990 ft-ért 5.1 dd és dts-ben magyarul.naná,hogy már itthon figyel a polcon.....
kedvenceim a 990 ft-os bud spencer és terence hill filmek.nagyon jó nosztalgiázni velük.....KINCS,AMI NINCS..... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én meg szinte minden esetben jobban szeretem a feliratos/eredeti hangos filmeket.
Bizonyos vígjátékok, ill. jól eltalált szinkronhangú színészek kivételt képeznek. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Polacheck #858 üzenetére
Én pont fordítva vagyok vele
Moziban ki nem álhatom a feliratos filmeket, itthon viszont szeretem őket
Viszont ez erősen filmtől / szereplőktől / szinkron minőségétől függ, hogy hogyan nézi az ember.
Sok olyan színész van, akinek nem lehet szinkronnal visszaadni a hangját.
Ráadásul az eredeti hang a legtöbb esetben sokkal jobban szól mint a szinkron.
Példának okáért az Apokalipszis most DVD-n egy egész jó szinkron van, nagyon jó szinkronszínészeket válogattak hozzá, mégsem tudják visszaadni az eredeti hangokat, főleg nem Brando-t.
(egyébként szerintem egy 62 cm-es tv-n is élvezhető egy feliratos film is)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
HaroWerks #849 üzenetére
Elmondjam a személyes véleményem? Elég sok filmet megvennék a 999-1499-1999Ft-os kategóriából, viszont ezek mind FELIRATOSAK. Olvaasni meg otthon utálok. Moziban a feliratos filmeket csípem jobban, de otthon nem mindegyik tévé akkora, hogy élvezni lehessen rajta a feliratos filmeket. Ami jó, és szinkronos, és olcsó, azt megveszem. Ilyen viszont nagyon kevés van sajnos. Az ujságosokból meg sok filmen csak 2.1 van
Ezen kellene változtatniuk a kiadóknak, és szerintem sokkal több film fogyna. -
Vangelis
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #856 üzenetére
Semi csak úgY
-
Vangelis
félisten
up
-
Vangelis
félisten
válasz
HaroWerks #849 üzenetére
Leírom:
nem sok de van pár:
40 nap 40 éjszaka
A Kisérlet
A kukorica gyermekei
Al Capone bandáji (ujságos)
A múmia
Armageddon
Asterix britanniában ujságos
Asterix és obelix
A sziki szökevény ujságos
Atomcspda ujságos
Az angol beteg ujságos
Az erő gyermekei ujságos
Barb Wire ujságos
Cats and dogs
Cool tura
Egy kosaras naplója ujságos
Fekete maszk ujságos
Feltámadás ujságos
Forrest Gump
Get cartel
Halálos iramban
Hegylakó 4 ujságos
Harry Potter 1
Hippolyt a lakály (FF)
Hulk
Invázium ujságos
Jhonny Mnemonic
Jóbarátok Kólás
Kémkölykök ujságos
Kevin és Perry
Kleopátra
Mátrix 1
Men in black 1-2
Nostredamus ujságos
Phoenix
Piadone egyiptomban
Pókember 1
Rudolf a rénszarvas
Sport tolvajok
Star wars 1 2
Szilaj
Szinbád a hét tenger....
Traffic
Tutti frutti.....ujságos lemezek
Utolsó belövés ujságos
Younggari
Valami amerika
Végső leszámolás
Vízözön ujságos
Hát kb ennyi. -
HaroWerks
senior tag
-
hcstuning
tag
Én is megosztom igen csekély eredeti DVD ''gyűjteményem''.
Sporttolvajok, Gusztáv, Szuperzsaru, A Bestia, Al Capone bandája és Szerelem a végzeten. Mivel nincs sok pénzem megvenni 5k-ért meg drágább DVDket, ezért általában én az 1-1500 HuFos részen keresgélek, és találok régi, jó filmeket, ami nem is drága.
Van még DVD-m csak...khm....
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Legújabb szerzeményem:
Amikor kb másfél éve láttam moziban nem igazán tetszett, most viszont eléggé megváltozott róla a véleményem.
Akkor az volt a baj, hogy nem értettem, most viszont igen.
Ezek után azt kell róla mondanom, hogy minden idők egyik legjobb filmje.
Kár, hogy ilyeneket manapság már nem lehet látni, viszont vannak helyette csodaszép, mondanivaló nélküli CGI szörnyűségek... -
I_Am
veterán
válasz
radirpetya #836 üzenetére
Jelentem Saturn-ban (Europark) 990.- Ft-ért. Angol 5.1 + Magyar 2.0-val.
-
HaroWerks
senior tag
Ezeket láttam még a Mammut Saturnban:
Final Fantasy (2DVD) - 1990 Ft
Híd a Kwai folyón (2 DVD) - 1990 Ft
Penge 2 - 1990 Ft
Különvélemény (2 DVD) - 1690 Ft
Kiképzés - 1990 Ft
A sakál - 1690 Ft
Die Hard (2 DVD) - 1990 Ft
Die Hard 2 (2 DVD) - 1990 Ft
Volt még sok film ennyiért, azokra sajnos nem emlékszem. -
I_Am
veterán
Én pár napja vettem meg az Eddie-t meg a Csendestársat. (990.- Ft) Nem tudom miért, de nagyon szeretem Whoopi régi filmjeit. Kikapcsolnak, jópofák.
-
Scream007
őstag
sziasztok!+-os vagy -os lemezre érdemes dvd filmet írni???
van egyáltalán különbség ha asztaliba akarom lejáccani? -
kymco
veterán
válasz
TheVeryGuest #824 üzenetére
-
Viszlát
addikt
Nos konkrétan arról volt szó, hogy a film elején, a csatában elhangzik két mondat Russel Crow szájából, amikor a fák között megindulnak hátulról lecsapni az ellenségre, az Ő mély, öblös hangján (Hold the line.... Stay with me)...
Aztán magyar szinkronos változat, már párbeszédnél is feltűnt, hogy vélhetőleg kasztrálták a szinkronszínészt, aztán mikor elérkezett ez a rész és felsikított, hogy tartsd a sort, maradj mellettem, én is sikítva kapcsoltam ki a dvd-t -
Viszlát
addikt
Nem sűrűn sajnálom, hogy nincs magyar szinkron... Amilyen jóminőségű, igazi színészekkel készített szinkronok voltak régen, manapság egyre pocsékabb... Talán a legnagyobb csalódás, amit mai napig nem hevertem ki, a Gladiátor volt...
-
kymco
veterán
A neten keresgélve Az elit alakukat DVD-s kiadását csak magyar felirattal találtam meg. Nem tudjátok, hogy létezik szinkronos változat (és ha igen, hol kapható)? (Nagyon megszoktam a HBO-s szinkronhangokat, és idegen lenne az angol eredeti....)
Előrei is köszi a segítséget! -
adalbert1
veterán
Sziasztok! Rég jártam erre, de látom mindenkinek bővül a gyűjteménye
Én is beszereztem pár dolgot még az óévben akciósan:
Keresztapa Triológia 9900
Ali G Indahouse 1690
Cypress Hill - Still Smokin' 1990
Pánik díszdoboz 4990
Volt Egyszer Egy Amerika 3990
Brian Élete 2990
Gyalog Galopp 3990
Helló! -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #814 üzenetére
MM,Saturn,Cora,Auchan,Tesco, Alexandria könyvesboltok (ezekben elég sokszor találni ritkaságokat).
-
leewi
aktív tag
senki nem tud semmit Schindler's list ügyben...
-
Juan D
tag
Engem leginkább az új Kern film érdekelne, + pár régebbi: Függetlenség napja, ..
Amint + látom, + szerzem! -
radirpetya
tag
Most sikerült megvennem 990 Ft-ért az Azoka a csodálatos Baker fiúk-at. Baromira örülök neki mert már jó ideje kerestem.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
HaroWerks #812 üzenetére
Ja, határeset. Néhol már súrolja Jackie Chan-t, MacGyver-t, meg a Mission Impossible-t. Mindenesetre nehéz lenne elképzelni, hogy Richard Chamberlain az eredetiben igy aprítja a népet.
Milyen boltokra gondolsz? Én csak a nagy áruházakban meg a netesekben vagyok járatos. -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #810 üzenetére
Talán már túlságosan is pörgős
Az első rész nagyságrendekkel jobb volt szerintem.
Az első kiadású Bourne kerül 990Ft-ba (tehát felirat és angol DTS).
Én már ezer éve nem láttam Elit alakulat DVD-t egyik helyen sem, szerintem már elfogyott.
(egyébként érdemes lehet körbetelefonálni pár boltot, hátha van még belőle valahol) -
TheVeryGuest
senior tag
válasz
HaroWerks #808 üzenetére
Nekem bejött, mindkét filmnek pont az volt a lényege, hogy végig pörög, csak pár pillanatra áll meg. Melyik Bourne relytély 990? A szinkronos vagy az eredeti kiadás? Egy ezrest lehet, hogy adok a DTS angol hangért.
Viszont mostanában adják/adták a királyi TVn az ''Elit alakulat''-ot, és nagyon megtetszett. Annak idején belenéztem, amikor az HBOn adták, de akkor nem fogott meg. Most viszont megvenném a fémdobozzal, de úgy látom nem rendelhető státuszban van, ami azt szokta jelenteni, hogy már nem forgalmazzák. Tud róla valaki valamit? -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #806 üzenetére
Valóban, egy Ponyvaregény maga lenne az álom ha végre az is kijönne.
A Bourne csapda szerintem nem volt olyan jó film(annyira rángatták azt az átkozott kamerát, hogy totál idegesített, számomra a fél filmet tönkrevégta), hogy ennyit kiadjak érte, inkább megvárom mig akciós lesz (szerintem karácsonykor a 990 vagy 1490 Ft-os akciós filmek között végzi, mint a legtöbb Universal film, az Auchan-ban a Bourne rejtély most is 990 Ft).
Engem a februári filmek közül a Kutyaszorítóban filmen kívül még ezek érdekelnek:
A Falu
Az olasz meló díszdoboz
Dühöngő bika
Terminál -
radirpetya
tag
válasz
TheVeryGuest #806 üzenetére
Hurrá már tök régen keresem.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
HaroWerks #805 üzenetére
A kutyaszorítóban az jó lesz, remélem követni fogja hamarosan a Ponyvaregény is hasonlóan igényes kiadásban. Ez már olyan szép lenne, mint a mesében Tiszta románc, Kutyaszorítóban, Ponyvaregény.
Ezen kívűl a Bourne csapda az egyetlen, amiért hajlandó lennék pénzt adni. A Die Hard-nak 4300 lesz darabja, azt inkább kikölcsönzöm. -
HaroWerks
senior tag
Februári megjelenések:
Budapest Film:
InterCom:
Universal:
Warner:
Van pár érdekes cím februárra, a leggengébb felhozatallal pedig a Warner ''büszkélkedhet''
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Egy régóta várt megjelenés:
Kutyaszorítóban - 2 DVD
Bővebben: link -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #800 üzenetére
Valóban leült egy kicsit, nem ártana kicsit gatyába rázni
Na majd mingyárt mutatok pár érdekességet -
Májki
tag
válasz
TheVeryGuest #800 üzenetére
Nekem a Hollánban van tagságim. Ha jól tudom oda nem jó másik, és fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest