- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
Egy kis Off
Eladó vagy cserélhető Blu-ray filmek:
Az Amazonas kincse - angliai kiadás, csak angol felirat van rajta - 2500 Ft
Superbad - bontatlan, magyar szinkron+felirat - 4500 FtCserébe érdekelne: 300, Batman Begins, Hitman, Matrix 1-3.
-
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1150 üzenetére
Visszatértem
-
HaroWerks
senior tag
Árkád MM-ban 1830 Ft az Én, a robot (2 DVD, karton tok).
Ennyiért akinek tetszett a film annak kötelező -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #978 üzenetére
Van benne valami
-
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #969 üzenetére
Nos, a postáról csak annyit, hogy még az xpress-es csomagom is lenyúlták...
Szerencsére most már van országos futár, postát az életben nem vállalok be többet, ez volt a 2. csomagom amit megdurrantottak. -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #964 üzenetére
Igen.
-
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #961 üzenetére
Na látod, már vissza is utalták.
Ha a csomag még ennyi idő alatt sem érkezett meg, akkor valószinűleg a jó magyar posta lenyúlta, nekem mind a 4 csomag 5-7 napon belül megjött.
A feladástól számított 15 nap múlva megjelenik egy Elveszett csomag felirat az Order History menüben a csomag száma mellett, ezt ki kell nyomtatni és elküldeni nekik. -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #958 üzenetére
Kár, hogy Neked ez a tapasztalatod, elég kivételes eset.
A dvdcenter-en, xpress-en is mindenki elégedett velük (az elveszett csomagokat is újraküldik, akár többször is). -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #954 üzenetére
Ez érdekes
Nekem eddig 4 csomagot küldtek, mindegyik megjött 6 napon belül.
Az 5 .filmhez még külön kedvezményt is adtak.
Én még régebben írtam nekik egy jelentéktelen kérdést és arra is válaszoltak 2 nap alatt, szerintem írj nekik megint, a subject-nek pedig valami normális nevet adjál.
Az, hogy még mindig nem jött meg az nem az ő hibájuk, hanem a kiváló magyar postának köszönhető, nagyon szeretik lopkodni a csomagokat.
(megjegyzem a most szerdán feladott xpress csomagom még ma sem ért ide, BP-ről Budaörsre, 15 km 2 nap alatt sem jön nekik össze, gratula...) -
HaroWerks
senior tag
Egy ''szakadt'' DVD gyűjtemény:
Bővebben: link
Pár ízelítő:
Bővebben: link (Pókember ''díszláda'')
Őőő, nekünk mikor is lesz ilyen gyűjteményünk? -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #930 üzenetére
Pedig ha jól emlékszem, még itt is írtam akkoriban, hogy akciós
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #928 üzenetére
A Robotzsaru jó választás volt, nagyon jó film!
Én még decemberben csaptam le rá egy 1690 Ft-os akcióban. -
HaroWerks
senior tag
Xpress-en új Bomba ár akció:
Van benne pár jó cím: Trója, Hős, Mátrix 1-3... -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #922 üzenetére
Szerintem azt a 9 fontot biztos, hogy vissza fogják utalni.
Én 5 filmet rendeltem tőlük, az utolsó pont ma jött meg, minden rendben volt az összes rendeléssel (sőt, a múltkor a számlán volt egy kis táblázat, amiben azt írták, hogy ha legközelebb rendelek tőlük, akkor adnak 0.5 font kedvezményt).
-
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #919 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a Se7en-en nincs magyar felirat?
A ''Generally ships within 3-5 days'' eléggé tág fogalom nálluk, nekem minden filmem amit rendeltem ilyen státuszú volt, az 5 filmből kettőt a rendeléstől számított 2 napon belül feladtak.A többire 2-3 hetet kellett várni (ilyenkor ''Awaiting Stock'' lesz a státusz).
Ha feladják, akkor a rendeléseid átkerülnek a ''My Order History'' menübe, itt minden ki van írva a csomaggal kapcsolatban.
Ha rendelsz valamit, akkor küldenek levelet, hogy a rendelést megkapták és hamarosan küldik.
Ha feladták a csomagot, akkor is küldenek levelet.
A postázással kapcsolatban nem sok mindent választhatsz a rendelésnél, levegőbuborékos borítékban küldik őket (ami egy kartontokos filmnél nem sokat ér védelem terén), postaköltség nincs. -
HaroWerks
senior tag
válasz
-boyscout- #912 üzenetére
Nem, nekem a hazai változat van meg.
''A rendezői változat csonkítatlanul, elejétől a végéig megtalálható az első lemezen, míg a mozis változat első 43 perce ugyancsak az első korongon található, a maradék egy óra pedig a második korongon.''' -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #911 üzenetére
Nekem a feladástól számított 5-6 napon belül minden megjött.
Mondjuk volt olyan film ami éppen nem volt raktáron, arra 2 hetet kellett várni, hogy feladják. -
HaroWerks
senior tag
válasz
adalbert1 #905 üzenetére
Igen kell hozzá dombornyomott kártya (VISA, MasterCard, stb).
A rendelés szinte ugyanaz mintha valamelyik hazai online boltból rendelne az ember, megadod az adataidat, a kártyaszámot és rendelsz kedvedre
Jobb helyeken még azt is megadhatod, hogy hogyan kéred a szállítást, sima Air Mail-el, DHL-el, stb.
A lemezen található feliratokkal már kicsit gondban van az ember, nem mindenhol írják ki normálisan, hogy milyen feliratok vannak a lemezen.
Ilyen téren talán a sendit.com a legjobb. -
HaroWerks
senior tag
Elmondok nektek egy kis érdekességet:
a legutolsó 4 filmemet amit vettem, azt angliából rendeltem.
Mindegyiken van magyar felirat és fele/harmad annyiba kerültek mint idehaza (az egyik film ráadásul nem is kapható itthon) és a csomagolásuk is nagyságrendekkel jobb.
A filmek megjöttek 5-6 nap alatt, teljesen sértetlenül.
Nagyon jó akciókat lehet kifogni, a jövőben biztos, hogy sok filmet fogok onnan rendelni. -
HaroWerks
senior tag
válasz
-boyscout- #890 üzenetére
Nekem megvan.
A film rendezői változata teljes egészében az első lemezen van, tehát nem kell lemezt cserélni film közben.
Egyedül a mozis fáltozat van 2 lemezen, de kérdem én, ki nézni meg a kiváló rendezői mellett? (egyébként a mozis változatot tekinthetjük akár extrának is).
A extrák pedig a 2. lemezen vannak. -
HaroWerks
senior tag
Nem mondjátok, hogy mostanság nem tudtok filmet venni?
Az igaz, hogy nem nagyon van értelmes új megjelenés (bár azért akad pár igazán jó cím, 24 - Season Two, Out of Africa, hamarosan Collateral, Man of Fire, stb), de annyi régebben megjelent jó film van a piacon, hogy egy élet is kevés lenne összegyűjteni mindet
Én most például elkezdtem gyűjteni a Star Trek filmeket, vagy most lett akciós egy csomó film (például 24 - Season One, The Godfather DVD collection, stb). -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #882 üzenetére
Nem
-
HaroWerks
senior tag
Látom páran emlegettétek az Egy rém rendes családot.
Március végén, vagy április elején fog megjelenni, szinkronnal.
Idén elvileg 3-4 évad fog megjelenni. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Polacheck #858 üzenetére
Én pont fordítva vagyok vele
Moziban ki nem álhatom a feliratos filmeket, itthon viszont szeretem őket
Viszont ez erősen filmtől / szereplőktől / szinkron minőségétől függ, hogy hogyan nézi az ember.
Sok olyan színész van, akinek nem lehet szinkronnal visszaadni a hangját.
Ráadásul az eredeti hang a legtöbb esetben sokkal jobban szól mint a szinkron.
Példának okáért az Apokalipszis most DVD-n egy egész jó szinkron van, nagyon jó szinkronszínészeket válogattak hozzá, mégsem tudják visszaadni az eredeti hangokat, főleg nem Brando-t.
(egyébként szerintem egy 62 cm-es tv-n is élvezhető egy feliratos film is)
-
HaroWerks
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
Legújabb szerzeményem:
Amikor kb másfél éve láttam moziban nem igazán tetszett, most viszont eléggé megváltozott róla a véleményem.
Akkor az volt a baj, hogy nem értettem, most viszont igen.
Ezek után azt kell róla mondanom, hogy minden idők egyik legjobb filmje.
Kár, hogy ilyeneket manapság már nem lehet látni, viszont vannak helyette csodaszép, mondanivaló nélküli CGI szörnyűségek... -
HaroWerks
senior tag
Ezeket láttam még a Mammut Saturnban:
Final Fantasy (2DVD) - 1990 Ft
Híd a Kwai folyón (2 DVD) - 1990 Ft
Penge 2 - 1990 Ft
Különvélemény (2 DVD) - 1690 Ft
Kiképzés - 1990 Ft
A sakál - 1690 Ft
Die Hard (2 DVD) - 1990 Ft
Die Hard 2 (2 DVD) - 1990 Ft
Volt még sok film ennyiért, azokra sajnos nem emlékszem. -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #814 üzenetére
MM,Saturn,Cora,Auchan,Tesco, Alexandria könyvesboltok (ezekben elég sokszor találni ritkaságokat).
-
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #810 üzenetére
Talán már túlságosan is pörgős
Az első rész nagyságrendekkel jobb volt szerintem.
Az első kiadású Bourne kerül 990Ft-ba (tehát felirat és angol DTS).
Én már ezer éve nem láttam Elit alakulat DVD-t egyik helyen sem, szerintem már elfogyott.
(egyébként érdemes lehet körbetelefonálni pár boltot, hátha van még belőle valahol) -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #806 üzenetére
Valóban, egy Ponyvaregény maga lenne az álom ha végre az is kijönne.
A Bourne csapda szerintem nem volt olyan jó film(annyira rángatták azt az átkozott kamerát, hogy totál idegesített, számomra a fél filmet tönkrevégta), hogy ennyit kiadjak érte, inkább megvárom mig akciós lesz (szerintem karácsonykor a 990 vagy 1490 Ft-os akciós filmek között végzi, mint a legtöbb Universal film, az Auchan-ban a Bourne rejtély most is 990 Ft).
Engem a februári filmek közül a Kutyaszorítóban filmen kívül még ezek érdekelnek:
A Falu
Az olasz meló díszdoboz
Dühöngő bika
Terminál -
HaroWerks
senior tag
Februári megjelenések:
Budapest Film:
InterCom:
Universal:
Warner:
Van pár érdekes cím februárra, a leggengébb felhozatallal pedig a Warner ''büszkélkedhet''
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Egy régóta várt megjelenés:
Kutyaszorítóban - 2 DVD
Bővebben: link -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #800 üzenetére
Valóban leült egy kicsit, nem ártana kicsit gatyába rázni
Na majd mingyárt mutatok pár érdekességet -
HaroWerks
senior tag
Akkor ezt neked ajánlom
Bővebben: link -
HaroWerks
senior tag
Látom a bővített Király visszatér mindenkinek megvan, ebből én sem akarok kimaradni:
Nagyban:Bővebben: link -
HaroWerks
senior tag
Karácsonykor nekem is bővült a II. vh-s film gyűjteményem:
A leghosszabb nap (új kiadás, extra változat) - 2 DVD
A híd túl messze van - 2 DVD
Az őrület határán
Ellenség a kapuknál -
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #774 üzenetére
Hmmm, ez a Ryan díszdoboz egyre jobban kezd érdekelni
Valószinüleg még várok vele egy kicsit, szerintem hamarosan akciós lesz, a díszdobozokat is elég sűrűn akciózzák mostanság. -
HaroWerks
senior tag
EW:
A kemyénykötésűek - 1990 Ft
Nincs bocsánat (2 DVD) - 2490 Ft
Tesco:
Tűzparancs - 1490 Ft
Úszó erőd (vágatlan változat) - 1490 Ft
U-turn
Frankenstein
Ártatlanság kora
MM:
Schindler listája (2 DVD) - 1490 Ft
Forrest Gump (2 DVD) - 1490 Ft
Különvélemény ( 2 DVD) - 1490 Ft
Ellenség a kapuknál - 1490 Ft
Az utolsó cserkész - 1490 Ft
A sakál - 1490 Ft
Árral szemben - 1490 Ft
A kód neve merkúr - 1490 Ft
Hulk - 1490 Ft
Gladiátor - 1490 Ft
Halálos Iramban (szink. vált.)- 1490 Ft
Bridget Jones - 1490 Ft
A hálózat csapdájában - 1490 Ft
8 mérföld - 1490 Ft
Auchan (nem mindegyikben van ez az akció):
Kémjátszma - 990 Ft
A kör - 990 Ft
Az utolsó erőd - 990 Ft
Hulk - 990 Ft
Johhny English - 990 Ft
A Cápa - 990 Ft
A Bourne-rejtély - 990 Ft
A vörös sárkány (2 DVD) - 990 Ft
Shrek - 990 Ft
Az élet értelme ( 2 DVD) - 990 Ft
EDtv - 990 Ft
Cora (1490/db):
Száguldó erőd
Tisztítótűz
57-es utas
Ártatlanságra ítélve
Ébredések
Sorsjegyesek
Kábelbarát
Hullámok hercege
Bridget Jones J naplója
Ace ventura 2
Tökéletes másolat
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Pár új akció:
MM:
Hulk (2 DVD) - 1490 Ft
A sebhelyesarcú (2 DVD) - 1490 Ft
Spartacus (2 DVD) - 1490 Ft
Halálos iramban (szinkronos vált.) - 1490 Ft
A kód neve: Merkúr - 1490 Ft
Harmadik típusú találkozások (2 DVD) - 1990 Ft
Az Igazak (2 DVD) - 1990 Ft
Kiképzés - 1990 Ft
Kísérleti gyilkosság - 1990 Ft
xXx - 1990 Ft
EW:
A keménykötésűek - 1990 Ft
Nincs bocsánat (2 DVD) - 2490 Ft -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #711 üzenetére
Ebben látod igazad van.
Az új filmek 90%-a szemétre való, régen sokkal jobb filmeket csináltak.
Pláne ahogy egyre idősebb leszek, még jobban nem tetszik az új filmek többsége (ezért is adtam el mostanság egy rakás filmemet, 1-2-3 éve még tetszettek, ma már kiráz tőlük a hidegpl: Pókember, Múmia 2, Skorpiókirály, Felpörgetve, MI:2, Tomb Raider, stb...).
Viszont régebbi filmből van egy tonna, azokból mindig tudok venni, tegnap vettem meg például A sebhelyesarcú-t, mekkora jó film és nekem idáig kimaradt. (egyébként tök poén volt látni, hogy a fél filmet lekoppintotta a Vice City)
-
HaroWerks
senior tag
Akkor szerintem soha nem fogsz dvd-t venni
990Ft-ért vagy gyenge minőségűt kapsz ami gondolom nem kell, vagy ha kifogsz egy nagy akciót akkor lehet venni rendes, előzőleg 5000-be kerülő minőségi kiadványt (pl: Kapj el ha tudsz 2 DVD, Hulk 2 DVD, Shrek, Traffic, stb...).
Én úgy tudom, hogy egy lemez előállítása egy rendes kiadványnál 500-800 Ft kb (ez tartalmazza a technikai előállítás és a sokat emlegetett marketing költségeit, erre még rájön az adó és mondjuk az irodák fenntartási költsége, szállítás, stb.)
Persze azt tegyük hozzá, hogy itt most olyan kiadóról van szó aminek van hazai képviselete és így nem kell jogdíjat fizetnie, hiszen a saját filmjeit forgalmazza.
Ha viszont egy FOX lemezről beszélünk, akkor ott már más a helyzet...
Tehát ha mondjuk 700 Ft az előállítás akkor nem hiszem, hogy bárki is olyan hülye lesz, hogy 1000 Ft-ért adja a lemezeit. -
HaroWerks
senior tag
Egy érdekes hozzászólás a dvdextra.hu egyik topicjából, érdemes elolvasni:
''Mint említettem, a multik magukba szálltak, és jóval olcsóbban adják most a filmeket mint korábban, de mint azt szintén említettem, csak szép elmélet, hogy fele áron dupla annyit lehet értékesíteni. Ez sajnos egyszerűen nem igaz. Több gyakorlati példa is bizonyította, hogy nem lehet kétszer többet eladni hasonló filmből akkor, ha mondjuk 6000 forint helyett 3000 forintba kerül az első naptól kezdve. Lehet, hogy 2000 forintos áron több fogyna mondjuk a Pókember 2-ből, de biztos, hogy nem fogyna háromszor több, mint most, 6000 forintos áron. Ha háromszor több fogyna, akkor is kevésbé lenne gazdaságos, mint harmadannyit eladni 6000 forintos áron, hiszen ugyanazt a bevételt háromszor több gyártási, szálítási, raktározási költséggel érné el a kiadó, tehát minimum négyszer annyit kellene eladni ahhoz, hogy ne csökkenjen a nyereség.
Az elmélet tehát szép, de a gyakorlatban ez a modell nem működik.
A kalózkodást mindenesetre a magas árak nem igazolhatják. A kalózkodás lopás. Azt elfogadom, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy 5-6000 forintért filmet vásároljanak maguknak. Azt azonban megengedhetnék maguknak, hogy várjanak fél évet, egy évet, és valamilyen akció keretében vásárolják meg a filmet. Most már nem lehet arra hivatkozni, hogy megfizethetetlenek a kiadványok, hiszen minden hónapban legalább 70-80 filmet kínálnak a kiadók 2000-3000 forint között a különböző rendszeres akciókban, nagyjából annyiért, amennyiért a PeCsában a kalóztermékeket árusítják. Ugye azt Te sem állítod, hogy fél év, egy év türelem nagy ár azért, hogy nem kalóztermékre költünk el évente több milliárd forintot, kizárólag az alvilágot támogatva ezzel, hanem ugyanezt a pénzt a legális forgalmazásra költjük, tehát közvetve visszajuttatjuk a legális gazdaságba?
Az magasztosan hangzik, hogy ezzel mindannyian gyarapodunk, de van egy nagyon is gyakorlatias haszna is. Egyes becslések szerint a Shrek 2. és a Harry Potter 3. filmekből kalóz-forgalomban körülbelül 100-100 ezer kópia talált gazdára. A legális változatból ennek talán az egyötöde. Ha az a 100-100 ezer ember nem az alvilágnak fizetett volna most 1500-2000 forintot, hanem fél, vagy egy év múlva valamilyen akcióban vásárolja meg ugyanezeket a filmeket (Shrek 1-et lehetett kapni 1990 Ft-ért, a Harry Potter első két része is volt már együtt egy film áráért, és bizonyára lesz majd még olcsóbb is), Magyarország nem a ''futottak még'' országok kategóriájába tartozna, hanem a számottevő piac kategóriájába. Ha a kiadó számolhatna azzal, hogy egy-egy címből hosszú távon elad százezres nagyságrendben (ilyen még nem történt nálunk), valószínűleg nem lenne gond, hogy szinkron kerülhessen egy Star Warsra, vagy egy Gladiátorra, nem lenne gond kihozni olyan sorozatokat, rétegfilmeket, amelyek után most csak sóvárgunk.
Sajnos a kalózkodás nálunk nem elsősorban rászorultsági kérdés, hanem divat, életmód. Divat azzal villogni, hogy valakinek már a mozibemutató napján megvan DVD-n egy film, divat azzal villogni, hogy feliratos filmekre moziból kilopott szinkront kevertünk, divat nem megvenni a termékeket, hanem ''megszerezni''. '' -
HaroWerks
senior tag
Szegedi MM-ban 1111 Ft a Good Will Hunting, kár, hogy nem itt BP-en ennyi, pedig megvenném ilyen olcsón
-
HaroWerks
senior tag
Jótól kérdezed, nekem ezek a filmek nagyon nem tetszenek
Ha az árát nézzük akkor talán megéri, bár az nem túl szimpi benne, hogy nem az eredeti tokjukban vannak a filmek, hanem mezei dvd tokban.
Én azért sem szeretem az ilyen dobozokat mert nem teljes benne a sorozat, készül a 4. rész, ha az megjelenik akkor ez a csomag eladásra van ítélve, hiszen a 4 rész is megjelenik szerintem díszdobozban. -
HaroWerks
senior tag
Érdemes elnézni valamelyik Saturn-ba, egész jó kis akciók vannak.
Ma voltunk haverommal, megvettük a fél áruházat
Hoztam pár akciós filmet:
Rocky díszdoboz (5 DVD) - 9990 Ft
Jaws - 1990
RoboCop - 1590 Ft
28 Days Later - 1590 Ft
9990 Ft-ba kerül a SW Trilogy, az Indy trilogy és a Keresztapa díszdoboz is.
1590 Ft-ért is volt még jópár film, köztük a Solaris is. -
HaroWerks
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
Ja egyébként egyik nap átnéztem a MM-ban azokat a filmeket amiket mondtál.
Chan-től az Elveszett zsarut láttam 1990-ért, volt Medál 5000 körül (Xpress-en 2990 Ft).
Seagal-tól volt Félholt 3990-ért, Úszó erőd (vágatlan változat) 5000 valamennyiért, Halálra jelölve 6490-ért (ez azért húzós, Xpress-en 2490).
-
HaroWerks
senior tag
Most olvastam, hogy 9990 Ft a Star Wars Trilogy a Saturn-ban.
2 hónapja vettem 14 000 Ft-ért -
HaroWerks
senior tag
Újabb 70 film került be a DVDmánia akcióba (3990 Ft):
Áprilisban jelent meg a Mátrix Forradalmak 5990 Ft-ért és már most 3990 Ft-ért hozzá lehet jutni. -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #672 üzenetére
Ja, azokat én is nagyon szeretem
Dudikoff vagy Lundgren beúszik a tengeralattjáróba, szétlőnek mindent, közben mutatják az átvett jeleneteket az említett két filmből, nagyon mókásak ezek a ''filmek''
Mondjuk ezekkel már ott kezdődik a gond, hogy az isteni Hackman/Washington/Connery szinészeket lecserélik ilyen Dudikoff féle csőcselékre -
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #669 üzenetére
Én most főleg mozgalmasabb filmekre gondoltam, olyanokra amik ki is használják az 5.1-es hangzást.
Nekem a Crimson Tide (Az utolsó esély) segített eldőnteni ezt a hang dolgot.
Megvolt szinkronosan divx-ben, szólt úgy ahogy, akkor tetszett, nem tudtam milyen az lehet eredeti hang.
Aztán megvettem akciósan dvd-n és belenéztem pár helyen az eredeti 5.1-es hangsávval, a kölönbség ég és föld volt (ettől ugyanis rengett a föld nagyobb hangerőn).
-
HaroWerks
senior tag
válasz
TheVeryGuest #664 üzenetére
Nocsak
A netpiacon elég jó árban van még a Vörös sárkány, 1990 Ft-ot bőven megér. -
HaroWerks
senior tag
Én azt nem értem a divx-es embereknél, hogy nem hallják, hogy milyen szörnyű a hang? Egy mezei stereo az egész, egy 5.1-es házbontás után nem értem hogyan lehet azzal kibékülni.
Ezért is szoktam le részben a szinkronokról a DVD filmeknél, sok filmen csak stereo vagy surround szinkron van, ami közelébe sem ér az eredeti hangsávnak (sőt, az 5.1-es szinkron is a legtöbb esetben dinamikátlanabb mint az eredeti hangsáv), sokkal nagyobb élmény eredeti hangon nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest