Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Sziasztok, volna egy problémám.
Vettem egy usb-s hibrid tunert (analóg és dvb-t) és nem tudom működésre bírni.
AF9015-ös chipset, normálisan feltelepítettem a drivert (win7 x64), media centerrel próbálkoztam először, felismeri, de csatorna keresésnél nem talál semmit.
Keresésnél felvillan a ledje néhol, mintha találna adást, de továbbugrik, nem menti el a csatornát.Bp, belváros, bár a 10-centis saját antennájával próbálom.
BlazeDVB: ugyanez. Próbáltam többféle módon kerestetni, dettó mint media center.
ProgDVB: kilistázza a csatornákat, RTL, M1, M2 stb, amikor rámegyek valamelyikre, felvillan hogy 100%/80-90%-os jel, de adás semmi.
Tipp?
A tuner noném kínai, asszem ezt brandeli az alcor is.
Esetleg az lehet a gond, hogy ez mpeg2-es?
-
Misi1979
őstag
Sziasztok, új vagyok a topicon és rögtön egy laikus kérdéssel nyitnék
Pár hónapja vettem egy PH-s arctól egy Terratec Cinergy HT PCMCIA analóg/DVBT tunert, videódigizésre kellett.. nemrég gondoltam kipróbálom, mi is ez a híres dvb-t (normál tévét se nagyon nézek, nem vagyok sznob, csak egyszerűen hidegen hagy)..Naszóval, dél-pesten élek, de a masinát kipróbáltam a Gellérthegy közelében lévő irodámban is, egyik helyen sem talált adást a dvb-t része.. próbáltam a gyári programmal és még jó pár egyébbel is, legutóbb a DVB Dream-et tettem fel.. nulla csatornát talált.
A kütyü PCMCIA-s, analóg csatik bejönnek, bár elég zajosan (gyári teleszkópos botantennája van, bár szobai antennával jobb a minőség). De DVB-T adás nuku.
Valamit rosszul csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pár hónapja vettem egy PH-s arctól egy Terratec Cinergy HT PCMCIA analóg/DVBT tunert, videódigizésre kellett.. nemrég gondoltam kipróbálom, mi is ez a híres dvb-t (normál tévét se nagyon nézek, nem vagyok sznob, csak egyszerűen hidegen hagy)..
wassermann