- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20761 üzenetére
Igen, köszönöm! Engem se hagyott nyugodni a dolog és leteszteltem. Hibátlan.
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20759 üzenetére
Köszi, remélem így lesz! Amiko Impulse T2/c-t vásároltam.
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20753 üzenetére
Igen. :-) Közben rendeltem egyet a jófogásról és már meg is jött. Egyet néztem el, de nagyon! A hangkimenet. S/PDIF. Az erőlködőn meg nincs ilyen bemenet! HDMI megy a projektorra, most azt akarom kipróbálni, hogy a hangot ki lehet közben csikarni a Scarton esetleg? Mert Euroscart - RCA kábelem van. Ha nem, akkor újabb néhány ezres beruházás :-(
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20727 üzenetére
Szia! Pl ez jó lehet a szabadonfoghato csatornakhoz? Fhd-ben. Nem szeretnek sokat költeni, mert az olimpia után szerintem nem is fogom használni.
https://antennabolt.superwebaruhaz.hu/amiko-t-765-digitalis-t2-mindigtv-vevo-fta-t455259
[link]Köszönöm
-
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20727 üzenetére
Értem. Köszönöm! Ezért kérdeztem, mert nem tudtam az okot. Számomra az Amiko is teljesen ismeretlen. De így már világos!
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Még egy kérdés. Ajanlottatok az Amico boxot használtan. Illetve bármelyik dvb-t box is jó, írtatok. Miben más ez az Amiko használtan, mint a 8-10 ezerért kapható új, igaz nem Amiko, szinte bármelyik webáruházban? Köszönöm
Nem is találtam egyébként használt Amikot, csak a jófogáson - okositva - jelentsen ez bármit is. Azok is 6-8 ezrek, plusz szállítás.
Ha mindegy, akkor bemegyek itt a MM-be, és 9-ert új, garival. Igaz valami ismeretlen "márka". -
herrká
senior tag
válasz
garga pista #20716 üzenetére
Köszönöm!
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Ide irányítottak. Teraszon projektorozáshoz - csak fhd - keresnék megoldást, hogy az olimpiát és az F1-et tudjam ott nézni. Projektoron van 2 HDMI bemenet, hangnak pedig van egy erősítő, RCA bemenetekkel.
Mindig TV szabadon fogható csatornák jöttek szembe nekem. De amiért ide irányítottak, hogy itt kaphatok segítséget, valami használt box ajánlásra, ami erre a célra elég lehet. Kékes légvonalban kb 20 - 25km, csak azért nem látom a tornyot, mert a szomszéd házának teteje kitakarja. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest