- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso073
tag
Kösz az infót. Tehát, ha jól értem (kezdőként nézd el nekem): mondjuk a Hello mikrohullámújára akarok előfizetni, de lehet, hogy csak bérletbe adják a kártyaolvasót; Ha nem akarok bérelni, megoldás-e, ha beszerzek egyet (akkor a Cryptoworks rendszerűt kell ezek szerint), és bedugom a TV-be, leboltolom a Helloval, hogy van már a TV-ben kártyaolvasó, csak a kártyát szeretném megkapni előfizetési díj ellenében. Műszakilag ez így OK? Illetve ezek szerin a Conax CAS7 rendszerű olvasó itt nem lenne használható, csak a műholdasnál?
Nem értem, mire jó ez a sokféle kódolgatás (legalábbis egyfajta műsorterjesztésen belül pl. DVB-T); egy hardvereszközről van szó; ebből akarnak meggazdagodni? CA modul legyen egyfajta (többféle gyártótól, de azonos rendszerű persze) A kód elvileg meg úgyis maga a plasztik kártya, vagy rosszul gondolom?
Azaz, ha úgy döntök, hogy Hello mikrohullámú, akkor ahhoz kell vagy a szolgáltatótól, vagy általam beszerzett kártyaolvasó (ami Cryptoworks rendszerű); de ha később meggondolom magam és azt mondom, legyen inkább műholdas, akkor a CA modult dobhatom ki, és vehetek egy másikat, ami Conax CAS7-es?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest