- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
kicsit megint lassú vagy, egy kronológiailag korábban történő állítástól miért várod el, hogy a később megtörténő dolgokra is igaz legyen, ilyen csak a vissza a jövőben című filmben történt meg, az meg, hogy Te ezt ismét nem érted meg, megint nem engem minősít. A mondatban ott volt egy múltidőbe visszamutató rész, kár, hogy iskolában kimaradtál, és izzadtságszaggal töltöd meg a topicot, ahogy itt erőlködsz. nem értesz meg egy félmondatot sem. Nem azt írtam, hogy minden állításom most, a múltban és a jövőben is tény, hanem azt írtam: amit leírtam. (tudod, múltidő) .. Azt sem értem miért kell olyasmivel kezdened ami neked ciki, azt bizonyítja, hogy nem fogtad fel, mit olvastál. Nem kevertem össze semmit semmivel, ezt végképp nem tudom, honnan olvastad ki. pár hozzászóllással ezelőtt sikerült a hozzászólást válasszá degradálnod, nyilván azért, mert ott sem vagy tisztában, hogy mi micsoda. ha megcáfolod aztt amit írtam adatokkal, tényekkel, azt hajlandó vagyok elfogadni, sőt, még a tévedésem beismerésére is hajlandó vagyok, de addig amit itt csinálsz csak saját magadat égető másokat meg pocskondiázó üres fecsegés, de talán megérted más szóval fogalmazva: topicrombolás. Jó lenne, ha a hozzászólásaidban a témával foglalkoznál, elég unalmas, hogy megpróbálod megmagyarázni a saját igazadat azzal a hozzászólással kapcsolatban. amit félreértelmezel. próbáld ki, hogy ezután nem reagálsz egyik hozzászólásomra sem, hidd el, mindenkinek (de leginkább a többieknek és nekem) jó lesz így.
külön is leírom, hátha már elfelejtetted: ne válaszolj a hozzászólásaimra légyszives. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged