Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
"amit leírtam, tény", "ezért is állítom a ténylekkel alátámasztva", "keresni én is kerestem, találni még nem találtam,"
Látod ez a baj. Próbálsz nagyon okos lenni, mindenkinél okosabb, nagyon meg tudsz magyarázni mindent, a "tény" szót már nagyon szépen le tudod írni, de ezekből még egyet sem írtál, mert nem találsz, vajon miért?
Lehet különbség a váltott soros, és a progresszív videó sávszél igénye között, de ez annyira nem számot tevő, hogy ha ugyanannyi állrendelkezésre mindkettőnek, abból sem származik egyiknek sem hátránya. Az, hogy miért váltott soros, és miért nem progresszív, sokszor le lett írva, a forrás anyagok, a megjelenítők, és a fölösleges átalakítás miatt. Nagyon valószínű, hogy összekeverted az 1080p50-nel, amit gyakorlatilag nem létezőnek lehet tekinteni, annyira el van terjedve, tehát ehhez nem is lehet hasonlítani az1080i50-et. Csak ebben az egy esetben lenn igazad, így viszont inkább a váltott soros adásnak lehet nagyobb sávszél igénye, de ilyen méretek mellett ez nagyon minimális, ezért egyformának lehet mondani őket, mint ahogy a 720p, és az 1080i között sem nagyon tesznek különbséget, ha sávszélről van szó, pedig ott már majd 20% különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest