- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
"amit leírtam, tény", "ezért is állítom a ténylekkel alátámasztva", "keresni én is kerestem, találni még nem találtam,"
Látod ez a baj. Próbálsz nagyon okos lenni, mindenkinél okosabb, nagyon meg tudsz magyarázni mindent, a "tény" szót már nagyon szépen le tudod írni, de ezekből még egyet sem írtál, mert nem találsz, vajon miért?
Lehet különbség a váltott soros, és a progresszív videó sávszél igénye között, de ez annyira nem számot tevő, hogy ha ugyanannyi állrendelkezésre mindkettőnek, abból sem származik egyiknek sem hátránya. Az, hogy miért váltott soros, és miért nem progresszív, sokszor le lett írva, a forrás anyagok, a megjelenítők, és a fölösleges átalakítás miatt. Nagyon valószínű, hogy összekeverted az 1080p50-nel, amit gyakorlatilag nem létezőnek lehet tekinteni, annyira el van terjedve, tehát ehhez nem is lehet hasonlítani az1080i50-et. Csak ebben az egy esetben lenn igazad, így viszont inkább a váltott soros adásnak lehet nagyobb sávszél igénye, de ilyen méretek mellett ez nagyon minimális, ezért egyformának lehet mondani őket, mint ahogy a 720p, és az 1080i között sem nagyon tesznek különbséget, ha sávszélről van szó, pedig ott már majd 20% különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged