- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
kicsit megint lassú vagy, egy kronológiailag korábban történő állítástól miért várod el, hogy a később megtörténő dolgokra is igaz legyen, ilyen csak a vissza a jövőben című filmben történt meg, az meg, hogy Te ezt ismét nem érted meg, megint nem engem minősít. A mondatban ott volt egy múltidőbe visszamutató rész, kár, hogy iskolában kimaradtál, és izzadtságszaggal töltöd meg a topicot, ahogy itt erőlködsz. nem értesz meg egy félmondatot sem. Nem azt írtam, hogy minden állításom most, a múltban és a jövőben is tény, hanem azt írtam: amit leírtam. (tudod, múltidő) .. Azt sem értem miért kell olyasmivel kezdened ami neked ciki, azt bizonyítja, hogy nem fogtad fel, mit olvastál. Nem kevertem össze semmit semmivel, ezt végképp nem tudom, honnan olvastad ki. pár hozzászóllással ezelőtt sikerült a hozzászólást válasszá degradálnod, nyilván azért, mert ott sem vagy tisztában, hogy mi micsoda. ha megcáfolod aztt amit írtam adatokkal, tényekkel, azt hajlandó vagyok elfogadni, sőt, még a tévedésem beismerésére is hajlandó vagyok, de addig amit itt csinálsz csak saját magadat égető másokat meg pocskondiázó üres fecsegés, de talán megérted más szóval fogalmazva: topicrombolás. Jó lenne, ha a hozzászólásaidban a témával foglalkoznál, elég unalmas, hogy megpróbálod megmagyarázni a saját igazadat azzal a hozzászólással kapcsolatban. amit félreértelmezel. próbáld ki, hogy ezután nem reagálsz egyik hozzászólásomra sem, hidd el, mindenkinek (de leginkább a többieknek és nekem) jó lesz így.
külön is leírom, hátha már elfelejtetted: ne válaszolj a hozzászólásaimra légyszives. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest