- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Virág et. #5277 üzenetére
Nem, magyának a kártyának.
És így nem kell kártya olvasó modul (CAM modul), hanem közvetlenül a kártyát olvasod.
Csak a szolgáltatók néha nem szeretik ezt a módszert, de úgy tudom "megtűrik".
Mivel a CAM modul kb. 14e ft !
Ezt amúgy TV-hez - persze ha van benne MPEG DVB-T tuner - mindenképp kell venned.Csak a pontosítás kedvéért:
A Kódkártya olvasás céljára való PCMCIA slotot CI slotnak hívják.
Ebbe megy bele a CAM modul, és majd abba bele a szolgáltatótól kapott kártya (ami olyasmi formátumú, mint egy bankkártya).Ja és ha nem ezzel a közvetlen-kártyaolvasós módszerrel (megnézem már, mi ennek a neve pontosan) akarsz PC-n nézni kódolt csatornákat, akkor sokkal bonyolultabb és drágább megoldás kell, mivel a Conax Cas 7-es CAM modulon kívül egy olyan DVB-T vevő is kell a gépbe, amire lehet csatlakoztatni CI-slotot (álltalában egy szalagkábel van erre - egy az IDE csatihoz hasonló csatlakozóval a kártya nyákján).
Kivétel az USB-sek, az egy nagyobb doboz, és abban van egy CI slot - de ezek meg méginkább drágábbak.
Szóval az ilyen csatlakozós kártyák jóval drágábbak + még kell a PCMCI foglalat rész, amit szintén drágán adnak, de ezt elvileg házilag is meg lehet csinálni mondjuk.
De külön a géphez, és nem közvetlenül a kártyához kötött PCMCIA foglalat nem működne én úgy tudom.
De szóljatok, ha nem így van ez.A minőségéról eddig nem hallottam túl jókat
Hát sajnos ettől féltem.
De hol olvastál erről ?
Mármint most ugye az új kódolt csatornák minőségére gondolsz, ami tegnap indult ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest