Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
zhagyma #4214 üzenetére
Nagytiszteletű Zhagyma fórumtársam!
Köszönöm bíztató válaszod.
Nálam az ominózus Széchenyi hegyi Retekklub analógon csak jó erős szellemképpel jön, viszonylag nagy térerővel. Itt minden szomszédom a Szentendrei úti átjátszóról nézte régebben az UHF sávbéli TV2 és M1 analóg adókat, most már kábeleznek, én meg DiGi-zek. A kísérleti Mpeg2 -es adások itt igen jól jöttek, míg le nem állt az adó.
Az Mpeg4 beindulásakor először egy kísérleti 1 m hosszú és pont 800 Mhz-re méretezett barkács "drót" yagival sikerült befognom a Széchenyi hegyi adót, de mivel itt tornyosul köztem és az adó közt a Hármashatárhegy, gyakorlatilag élvezhetetlenül egyenetlen volt a vétele. Akkor vettem a kislepkét, azzal is olyan maradt. A Száva utcai adó beindulásával lett élvezhető a vétel, de szerintem arról is is a hegyeket súrolva érkezik hozzám a jel, ezért van időnkéni kockázottság a régi konfigurációmon.Itt a neten találtam egy tesztet: http://www.hoc.hu/teszt/530-majdnem-feltucatnyi-tunerkartya-tesztje--a-dvb-t-jegyeben/1-bevezeto-a-dvb-t-hazankban.html
Nagyon lesújtó a teszt eredménye, a tesztelt tunerek érzékenységét tekintve. Nekik csak 1, azaz egy darab USB tuner talált adókat, ugyanoz a vételi helyen, ugyanazzal az antennával. Ezután már nem csodálkozom, hogy a "csoda PCIe Leadtek" tuner semmit sem talált nálam. Ezeket nyilván nem az AH által biztosított térerőre tervezték, de árusítják, megveszik, rengeteg embernek nagy csalódást és bosszúságot okoznak.
Mindenesetre továbbra sem értem a PCTV300i hasznos jele miért csökkent le drasztikusan az új alaplapomban, amikor Skystar2 -é meg egyértelműen nőtt.
Nyilván az alaplap a ludas. Esetleg kevesebb feszejt ad a kártyának? Vagy megzabálja a jelét?Azt hiszem, hogy elkezdem a Triax antannát egy kissé hurcolászni a tetőn, hátha van jobb helye is a mostaninál. Régi TV DX-es tapasztalat, hogy legtöbbet az antenna helye számít, utána jön csak a teljesítménye.
Igaz-e, amit a verebek csiripelnek, hogy az AH február felé megemeli az adó teljesítményét ? Mert ha igaz, akkor várok türelemmel, míg véget érnek a fagyok, nehogy elessek a tetőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest