Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Hieronymus #18319 üzenetére

Nem a DVB Viewer Terratec Edition az etalon. Az egy hatalmas visszalépés volt a saját sw-ükhöz képest minden szempontból. Sajnos sok céghez hasonlóan náluk is megszületett a döntés, hogy felszámolják a sw fejlesztő részleget. Így a saját alkalmazás is lapátra került. A DVB Viewer fejlesztője a büdös életben nem tudta stabillá tenni a programját a Terratec tunerekkel. Nem is használtam csak pár hétig kipróbálás szintjén. Hosszú évek után újra láttam kékhalálokat annak a ganédomb DVB Viewer Terratec Edition-nek köszönhetően. Ami egyébként funkcionalitásban még a demonál is butább volt. A Terratec Home Cinema-nak meg még a kezdőképernyője mögött is elbújhatott. Rövid DVB Viewer használat után visszatértem a HC-hoz. Meg is szüntek a problémák. A Terratec tunerek nemsokkal később el is veszítették kb a teljes felhasználóbázisukat, köszönhetően a használhatatlan sw-nek. Mert ugye a Terratec szervereiről a HC-t meg eltüntették. Ha nem tartottad meg a korábbi telepítőket, akkor nem tudtál mit kezdeni. Volt egy jó hw-ed, aminek a képességeit csak töredékében tudtad kihasználni.

Nem a HC funkcionalitásával, stabilitásával volt a probléma, hanem a vezetők gondolkodásmódjával. Ez vezetett a lecseréléséhez. Pár évvel azelőtt írták újra az alapjaitól a HC-t, azelőtt egy ritka hulladék sw volt. Majdnem olyan tré, mint a később mellékelt vérbuta DVB Viewer származék. Ami egyébként csak 4-5 Terratec tunerrel volt hajlandó működni.

Sajnos volt szerencsém átélni a váltást.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés