Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kernel
üzenetére
Ez a Synaps beltéri elég érdekes. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy a szaggatás nem is vételi gond, hanem a beltéri rossz hibajavítása okozhatja, mert az adótól alig 600 méterre lakom. A pendrive-os jelenségről én is hallottam, de a box anélkül is szaggat. A jelerősség 90%, a jelminőség 88-90% között. Így is beszaggat állandóan.
A Strongnál a jelerősség 90%, a jelminőség 100%. Itt semmi szaggatás, kockásodás nem jelentkezik. Valamelyik nap pont a tévét néztem, amikor megszólalt a mobilom. A Strong ment éppen, de a telefonálásra semmilyen módon nem reagált. Ment tovább.
Az antenna mindkettőnél ugyanaz volt. Ennyire különbözik a jelfeldolgozó képességük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi