Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky #13731 üzenetére
Nekem két beltérivel vannak saját tapasztalataim.
Synaps THD 2880 CX - conaxos: Ez a beltéri nagyon érzékeny a zavarjelekre, még a beledugott pendrive is zavarja. Talán nem elég jó az árnyékolása. Az adás még 90%-os jelminőségnél is akad sokszor.
Strong SRT 8102+ - Csak szabad vételhez: Nem tudom megmondani, hogy mik zavarják meg, mert eddig még a mobiltelefon sem zavarta meg soha. Ugyanarról az antennáról, mint az előző Synaps, sokkal jobb jelerősséget és jelminőséget produkál. Egyszer rossz vételi körülmények között a helyi városi tévé adója (Nyíregyháza), lement 45%-os jelminőségre, és az adás még így is ment, csak néha akadt be egy kicsit.
Médialejátszás tekintetében mindkettő jól szerepelt. A Strong felvétele szebb, a Synaps-é pedig az említett zavarhatóság miatt sokszor szaggat.
Ezek csak az én tapasztalataim, másnál ez eltérhet.
Az antenna aktív szobai. A beltériről táplálva. Bár sima passzív botantennával is próbáltam, ott sem volt sokkal rosszabb a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest