Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Dzsozi56
üzenetére
Jól értem, hogy a csatornák keresése alatt nem volt a ci+ eszköz betéve a blu-ray boxba?
A tévében korábban beüzemelt CI+ kártya (foglalattal együtt) kivéve. Automatikus csatornakeresés elindítva a blu-ray eszközön, amellyel a készülék mintegy 150 DTV és 34 rádiócsatornát talált (a műsorújságban mind megjelent, de a tévéjétől eltérő sorrendben és nagyobb számban). A folyamat befejezése után a CI+ egységet bedugva a blu-ray lejátszó kártya nyílásába és a tv-n kiválasztva a megfelelő HDMI bemenetet csupán az M2 HD ad képet, a többinél kódolt felirat jelentkezett.
Szóval a ci+ modult és a kártyát tedd be a blu-ray készülékbe és úgy futtasd le a csatorna keresést. Azt hagyd is benne. Ebben a felállásban a tévé csak megjeleníti a blu-ray készülék képét, nem a tv kezeli a csatornákat.
Azt ugye tudod, hogy egy tuneres készülékkel egyszerre legfeljebb az ugyanazon muxon (frekcvencián) lévő adásokat tudod felvenni és nézni. Ha másik frekvencián jön mondjuk az m2 és az rtl klub, akkor nem tudod egyiket felvenni és a másikat nézni.
(#13417) krealon
az egy tuneres változatból van nekem is hasonló, ez eléggé melegedős, simán el tudom képzelni, hogy 200+ mA fogyasztása van. A két tuneres lehet ki is használja az usb 500mA képességét. -
Watt25
veterán
válasz
Dzsozi56
üzenetére
Igen, a félreértés itt van:
a CI+ egységet bedugva a blu-ray lejátszó kártya nyílásába
A CI+ a foglalat, nem pedig a kártya és a kártyaolvasó. Tehát CI+ -os foglalat kell. 99% a valószínűsége, hogy a Blu-ray felvevőd nem CI+ -os, csak CI -s.
Nem fog menni a dolog, csak akkor, ha lecseréled a Blu-ray felvevőt olyanra, ami CI+ -t tud. Kérdés, hogy létezik-e egyáltalán ilyen?
Egyelőre úgy néz ki, hogy létezik. -
nfsu17
veterán
válasz
Dzsozi56
üzenetére
2 helyen (tévé, plusz STB) akarsz kódolt adáskoat "kibontani", mikor csak 1db erre alkalmas eszközöd van. CI+.
Jól értem?
Most csak az m2hd-t tudod felvenni, miközben tévén azt nézel, amit akarsz.
Szerintem a bluray-ed nem tudja a CI+-t, így az sem megoldás, ha kérnél (előfizetnél) még egy CI+-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann