Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Természetesen, ahogy én is említettem, nem teljesen jó az összehasonlítás, tisztában vagyok vele. De én úgy gondolom, hogy egy normál SD adásban látszódnia kell, ha valaki direkt borostát hord. Való igaz, nem néztem meg azóta sem itthon a CRT-nken, hogy ott észre lehet-e venni, de majd próbálok figyelni.
De hagyjuk is ezt a témát, röviden maradjunk annyiban, hogy a személyes véleményem az, hogy alacsony bitrátával dolgozik a Hello Digital SD csatornák esetén.
Ezt valaki nem tudja számszerűleg ellenőrizni? Azt tudom, hogy MindigTV esetén a kertévék 1,55Mbps-os sávszélességgel tolják a képet. (MPEG4-ben ugyebár.) Mennyi ez az érték Hello Digital esetén és milyen kódolás?. (Lehet, hogy csak MPEG2? Mert ugye lehet, hogy nem is kisebb a bitráta, csak elavultabb a kódolási technika.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő