Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchello1
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Szia!
Elég sokat utazom és általában Analóg csatornák jönnek be ahol szoktam lenni. Ami jó lenne ha lenne rajta satelit kábel bemenet és rendes antenna is.(vagy nem tudom erre van e valami átalakító). És ezért néztem az AVerTV Galaxy-t is. Igazat megvallva sport eseményeket szeretnék felvenni mert edzőként dolgozom és jó ha az ember felveszi ezeket és utána ki tudja elemezni. És nem egy utolsó szempont lenne ha minél jobb minőségben meglehetne ezt oldani.
Nem tudom válaszoltam e így ezzel a kérdésedre.?!

Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest