- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
ORCA58 társunkkal (aki GOLDEN MEDIA 9060 2CR2CI HD PVR Kábel TV box tulaj) váltottam pár privit (köszönöm ismét
) és arra jutottunk, vagyis én arra jutottam, hogy a készülék a tesztjei alapján 4GB-nál elvágja a felvételt és nyit egy új fájlt és ott folytatja. Lejátszáskor megoldható, hogy az átmenet ne legyen látható, szóval vkinek nem akkora drasztikus negatívum ez. Én azért még gondolkozom a készülék vásárlásán és esetleg tovább keresek, hátha van olyan, ami nem vág semmit sehova.
Ismét olyan készüléket keresek, ami DVB-C képes (+ DVB-T előny, de nem kötelező, tudom + pénz is), van benne CI modulfogadó, azaz kódolt adásra is jó, HD képes, rögzít (PVR képes usb-n hdd-re, pendrive-ra, stb).
Meg hát a szokásos alap funkciók: mpeg2, mpeg4, aac, mp2, ac3 hang kezelés, de ez szerintem alap, ezt nem is kell említenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Android játékok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest