- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Smart Cutter for DV and DVB - nehany hete probalkoztam vele, de nem tunt fel hogy ne ott vagna ahol kell... inkabb az volt a gond vele hogy az eredmenyt nem minden jatszotta le pontosan, volt olyan progi ahol a vagas korul akadozott a kep, mas meg hibatlanul lejatszotta. Nem kellett semmit trukkozni vele, csak kijeloltem a vagopontokat aztan elinditottam a processzt. De a VideoReDo ilyen szempontbol sokkal jobb munkat vegez, azert is hasznalom mostanaban azt.
Mkvmerge nem muxolta helyesen az anyagot (igen, en is 50fps-el probaltam), egy 2:12 hosszu video+hangbol 2:10 hosszut csinal es elcsuszik a hang. GDSMux normalisan megcsinalja, de azt az mkv-t megint csak nem jatsza le minden hibatlanul. Szoval inkabb marad a cucc m2ts-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest