- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
katt777 #6724 üzenetére
Benne van a táblázatban, amire hivatkoztam [link], hogy milyen operációs rendszerekre érhetők el az egyes szerkesztők. A Kino Linux/BSD-re, a LiVES Mac/Linux/BSD-re. Viszonylag kis programok, nem generál nagy adatforgalmat a letöltésük. Ahogy írtam mencoder-rel (ez az MPlayer része, ami szintén Linux-ra elérhető) egyszerűen át lehet konvertálni a .ts állományt (igazából a két fenti szerkesztő is ezt csinálja első lépésként), és ezután már Avidemux-szal is lehet szerkeszteni (közvetlenül a .ts-t is kezeli az Avidemux, de nincs hang a két kereskedelmi adónál). Nem is ajánlottam ezeket elsőre, csak arra a kérdésre válaszoltam, hogy én mit probáltam már.
A kereső Windows-ra is ajánl fel ilyen konvertereket ("convert H.264 to ***"), ezeket én nem tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest