Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
lorenzen
üzenetére
Köszi a választ

A leadtek-es pvr2 progival szépen tudom használni, választhatóan, hogy melyikről mutassa az adást. Ha két példányban indítom a pvr2-t akkor egyik az egyiket a másik a másik tunert használja
Ahogy nézem az a bibi, hogy sok progiban csak azt lehet kiválasztani, hogy dvb directshow bemenet. Mondjuk vlc-ben advanced részen van ezen velül is forrás választás, de lehet csak linux alatt van valós tartalma.
Amúgy főleg azért kérdeztem, mert a 2 tunerrel tudnám magamnak streamelni az összes fta adást, ha a vlc-t be tudnám lőni hozzá

Linux alatt is megnézem mit lehet csinálni, ott elvileg látszik külön eszközként minden. Ha sikerül összehozni, akkor lehet megpróbálkozunk egy házon belüli multicast streameléssel, ahány mux annyi dvb-t tunerrel, így bármelyikünk tudja nézni az adást külön tuner nélkül
más tapasztalatok:
Próbáltam a media player home cinemában is a dvb-t bemeletet, de sajna még használhatatlanul instabil. Egyik gépünk gyenge procival de dxva-s videókártyával rendelkezik, most vlc->mplayerhc streameléssel tudjuk használni

Szegeden Honvéd tér földszinten is kipróbáltam, 0-100% között ingadozik a jel minősége a botantennával.. erősítős szobaantenna lehet elbírná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann