- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
lorenzen #5951 üzenetére
Köszi a választ
A leadtek-es pvr2 progival szépen tudom használni, választhatóan, hogy melyikről mutassa az adást. Ha két példányban indítom a pvr2-t akkor egyik az egyiket a másik a másik tunert használjaAhogy nézem az a bibi, hogy sok progiban csak azt lehet kiválasztani, hogy dvb directshow bemenet. Mondjuk vlc-ben advanced részen van ezen velül is forrás választás, de lehet csak linux alatt van valós tartalma.
Amúgy főleg azért kérdeztem, mert a 2 tunerrel tudnám magamnak streamelni az összes fta adást, ha a vlc-t be tudnám lőni hozzá
Linux alatt is megnézem mit lehet csinálni, ott elvileg látszik külön eszközként minden. Ha sikerül összehozni, akkor lehet megpróbálkozunk egy házon belüli multicast streameléssel, ahány mux annyi dvb-t tunerrel, így bármelyikünk tudja nézni az adást külön tuner nélkülmás tapasztalatok:
Próbáltam a media player home cinemában is a dvb-t bemeletet, de sajna még használhatatlanul instabil. Egyik gépünk gyenge procival de dxva-s videókártyával rendelkezik, most vlc->mplayerhc streameléssel tudjuk használni
Szegeden Honvéd tér földszinten is kipróbáltam, 0-100% között ingadozik a jel minősége a botantennával.. erősítős szobaantenna lehet elbírná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest