Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Próbáltam, de nem voltam elég ügyes szerintem, mert nem mentem vele semmire. Azért írom így, mert ha azt írnám "nem sikerült vele", az félreérthető, mivel eddig amiket itt olvastam, nekik sikerült, tehát felvállalom, hogy én voltam béna. De a csatornaváltás azt hiszem nem lehetséges.
De mivel ott van az ingyenes SmartDVB, ezért nincs szükségem semmi másra.DrSoul
Drivert mindenképp telepíteni kell, kivéve, ha pl a win7 egyből felismeri, akkor ez a folyamat csak pár másodperc. Ha nem ismeri fel, akkor a szokásos drivertelepítés. SW sem árt amivel nézed, de win7 alatt ez is megoldható "hazai" ízekkel, azaz a gyári MediaCenter használható nézésre, nem kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest