Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Próbáltam, de nem voltam elég ügyes szerintem, mert nem mentem vele semmire. Azért írom így, mert ha azt írnám "nem sikerült vele", az félreérthető, mivel eddig amiket itt olvastam, nekik sikerült, tehát felvállalom, hogy én voltam béna. De a csatornaváltás azt hiszem nem lehetséges.
De mivel ott van az ingyenes SmartDVB, ezért nincs szükségem semmi másra.DrSoul
Drivert mindenképp telepíteni kell, kivéve, ha pl a win7 egyből felismeri, akkor ez a folyamat csak pár másodperc. Ha nem ismeri fel, akkor a szokásos drivertelepítés. SW sem árt amivel nézed, de win7 alatt ez is megoldható "hazai" ízekkel, azaz a gyári MediaCenter használható nézésre, nem kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest