- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Ugye van ez a SmartDVB program.
Sokan használják, sokan szeretik, ingyenes, és tudja azt amit kell (oké, van akinek semmi sem elég jó).
Mindenki elégedett?
Senki nem tapasztalt még semmi "furát"?Én (eddig) nagyon szerettem, számomra megfelelő kis program.
DE észre vettem valamit, amit ebben a topikban szóvá is tettem.
Kérném, hogy sokan nézzétek meg az említett linkeket és mondjatok véleményt. Érdemes vele foglalkozni? Nem? Figyelmen kívül lehet hagyni?
Aki nem akar rögtön a linkre menni, annak röviden.
A Virustotal.com elemzése szerint, mely 40 vírusirtó motor által vizsgál adott fájlt, szerinte elég "erősen" vírusos/fertőzött a program genpix.dev fájlja. Ami nélkül sajnos a program nem megy, tehát szerves részre.
De ha még ez sem elég, a SetupRelease.msi telepítő is "érdekes".Bővebben a linkeken.
Ha csak pánikot keltettem, akkor elnézést, de úgy érzem, hogy egy megbízható programnak nem szabadna egyetlen egy víruskereső motorban sem találatot találnia, azaz a megnyugtató eredmény 0/40 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest