- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBmaster
csendes tag
válasz
ph_robchee #3404 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, majd megpróbálom újra behangolni, de most nem vagyok a vevő környékén. Emlékeim szerint a környékéről sincsenek nagyon adók. Az antenna lehet rosszul beállítva mert én csináltam és lehet, hogy nem a legprofibb. De most nem nyúlok hozzá, mert két fontos dolgot szeretnénk fölvenni és azok biztosan jönnek.
Lehet, hogy ezért nem jönnek be a FTA HD adók. Nyilván nem az S2-sekre gondolok.
Milyen progival, vagy DVBViewerben hol lehet nézni a jelerősséget?Mert a hangolásnál 100%-ot írt ki, majd azt mondta, hogy nem talált új csatornát. Amikor állítottam az antennát egy beltérivel csináltam, 70%-os jelerősség és 80%-os minőség volt. Ez gondolom elég... Bár nem tudom, hogy milyen frekvencián néztem. Egy Opticum 4100C-m van.
Lehet, hogy még csiszolni kell rajta??? DVBViewerrel hogyan kell hangolni? Csatornahangolás ablakban mit kell beírni?
Elnézést, de még csak most ismerkedek a témával. Előre is kösz!
Ja amik eddig bejöttek azok 100%-osan mennek, semmi akadás vagy kockásodás.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest