- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Délelőtt ma próbálkoztam megint a tuner -el, a 786Mhz -es mux -ot láttam, a 826Mhz -eset továbbra sem. De akkor lehet nem csak a rozoga antenna rendszerünk a gond oka. Vagy most már egyik sem látszik?
Tesóm mindenesetre a jövőhéten úgy is megpróbálja kitenni a saját antennánkat.
Van itt valaki aki a GB-PVR nevű media center -t használja? Én próbálkoztam vele délelőtt, főleg mivel tudja kezelni a HE-AAC hangsávokat, de sajna a csatorna scannelésnél lefagy itt az egész. Pedig egészen biztató, tud vezérelt streaming -et LAN -on keresztül kliens programra, és több tuner -t is össze tud fogni (két olcsó DVB-T tuner -el a két mux -ot nonstop lehetne a lakásban bármilyen kombinációban nézni) Gondoltam rá hogy lehet a Windows 7 az okozó, holnap lehet adok egy esélyt XP alatt is a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Age of Empires 4
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest