Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#65675776 #2832 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a valaszt, amit ide postoltam, az az össz nyilvános infóm a cuccról, most kérek még valami többet róla tőlük. Elsősorban OEM cuccnak irtak, igy driver meg kezikonyv nem elerheto neten, csak ami a muanyag bubiban lesz CD és szöveg. ( bár akkor miert OEM ha van muanyag csomagolasa?)
Ami nem tiszta, hogy a DVB-C -nél a 256os QAM-et tudja-e, nehany DVB-C karinal lattam, hogy addig nem, csak 64QAM-ig vannak hitelesitve.
zhagyma: van egy DVB-T tunerem, abban EC168 chip van, de mivel mar megszunt a weboldala egy ideje a cegnek, gyk. lehetetlen drivert szedni hozza, en segitgetem ki a vilag minden tajarol az embereket a backupolt driverrel vista x64 alá.
Na jó, azért ennyire nem durva a helyzet, mert a mellécsomagolt is mukodik ugy-ahogy, de az enyem az igazi.
mod: es a retkes magyar digitalis át-nem-állás miatt nem tudom hasznalni a tunert......még. Ki lett probalva, mukodik, egy eve volt valami 3e pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LTE frekvenciák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest