Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
kutyuska #2820 üzenetére
Ez nekem új, hogy most ingyen van a HD box kábelre. Korábban nem így volt, sőt az SD box is pénzbe került.
Valószínűleg nem túl sok HD előfizetőjük lehet, inkább bevállalták az ingyenes boxot, hogy terjeszkedjenek.
Nem annyira figyelem már, mert lemondtam a kábelt.Ha tényleg ingyen van, nyugodtan kikérheted a boxot, elfér.
Nem olyan vészes egyébként az a plusz távirányító.
Legfeljebb csak akkor kapcsolod be, ha aktiválni kell a kártyát vagy rögzíteni akarsz valamit, és nem a tévén keresztül.De van még legalább egy további probléma. Hogy mennyire Sony specifikus nem tudom, de a betárolt programhelyeket jól összezavarta, üreseket iktatott be az alatt az 1-2 nap alatt is, míg kódmentesen tudtam fogni.
Lehet, hogy nem minden automatikus frissítés volt lekapcsolva a menüben, vagy nem tudom, de kész káosz volt az igen jó képminőség mellett. Box esetén ilyen probléma sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest