Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
zichie
üzenetére
Idő közben felvettem a kapcsolatot a gyártóval, és tőlük kaptam egy még a honlapon kint nem lévő verziót (AMIKO_Impluse_H265_T2C_1.3.98_conax), azt "All SW + bootloader" rel rátöltöttem, és működött. De állítják, hogy "software (no channel list)" módban is mennie kellett volna, különösen ha a frissítés sikerességét igazoló üzenetet kaptam az újraindulás előtt.
Az igazság az, hogy a második box-szal nem próbáltam meg ugyanazt a frissítést, ami korábban a bootloop-ot eredményezte, és a gyári és a legfrissebb változat között nincsen bootloader verzió váltás sem, tehát van abban valami, hogy működnie kellene BL frissítés nélkül is. Tehát simán lehet, hogy valami mégis csak nem volt rendben az első STB-vel. Minden esetre leírtam, hogy nekem hogy működött, az legalább ki van próbálva

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann