- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy1000
tag
Sziasztok!Kerlek segitsetek,mert mar lassan agyverzest kapok! Van egy Tevii S660 dvb S2 usb-s tunerem,amit eddig szuperul hasznaltam synolgyn,OSMC es libreelec alatt is tvheadend programmal,hibatlanul mukodott.Aztan vettem hasznaltan,hogy bovitsem a tunerek szamat egy Tevii S662 usb-s tunert.Persze semmi nem ismete fel,kezdodtek a diver telepitgetesek.A vege az lett,h az eddig jol mukodo s660 is furcsa dolgokat produkal.Nem akart mukodni,folyamatosan az allapot jelzesnel rossz statuszt kaptam.Megneztem a sugarzasi erosseget ,ott -80 es 90 dBm kozott van,Sok probalgatas utan ,mikor megosztottam a koax kabelt a Digi belterivel,akkor ujbol mukodni kezdett.A sugarzasi ertek visszaallt -45 dBm kornyekire es tokeletesen mukodik megint.De ahogy leveszem a masik megosztott kabelt a Digi boxrol,azonnal elmegy a vetel es megint nem jo.Mi a gond?Mit kellene allitanom?Vagy hardveres hiba van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest