Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
golya87
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
1. Azt tudom, hogy addont ha lemásolom, akkor két szerverként felvehető, de sejtettem, hogy nem fogja automatán egyeztetni.
2. Erről master-slave dologról viszont nem hallottam, utánaolvasok.
Röviden a probléma:
Van egy PC alapú tvheadend szerverem egy dupla tuneres sat kártyával, két vezeték, minden. Namost egyik pillanatról a másikra a kártya beadta a kulcsot, nem látják a gépek egyáltalán. Mivel ezek nem olcsó dolgok, arra gondoltam, hogy veszek két - vagy amennyi TV van épp - K1 Plus-t, vagy hasonlót, kisebb helyen elfér, ha nem használom, nem fogyaszt, ami az N3150-ről nem mondható el, az fixen 20-25W körül kér.
Csak belefutottam ebbe, hogy ha két, vagy több szerver, hogy tudom automatizálni a terhelés elosztást? Mert ugye mindkettő ugyanazokat fogná. Persze lehetne opció, hogy mindegyik TV dedikáltan kap egy szervert és csak a kártyamegosztás van közösítve, de jobb lenne valahogy egyben kezelni.
De ez még csak ötlet, nincs véglegesítve. Tény, hogy egy új tuner kártyát csak bele kellene rakni és kész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann