Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Uppsz, lemaradt a cikkhez vezető link: DVB-T2 Csehországban (sat-tv-radio.hu)
Ha pedig véletlenül Euronics közelében jársz, akkor szerintem keresheted ezt is Strong SRT8102: [link]
Egyébként nem tudom, hogy milyen messze vagy a határtól, azért linkeltem magyarországi üzleteket.
Szerkesztés: Azért a szlovák TV-s piac kicsit más. A Towercom mintha nem nagyon akarná a fát vágni a műholdas üzletága alatt (legalábbis ezt szokták fórumokon írogatni). Ráadásul, ha el is indul valamikor a DVB-T2 akkor is még évekig párhuzamosan fog műküdni a két rendszer. Megint csak az angolokat tudom felhozni, ahol párhuzamosan van DVB-T és T2 is.
Eddigi utolsó ötletem, hogy körülnézhetsz a helyi villamossági szaküzletben is. Ők valószínűleg ki is tudják próbálni az STB-t, akár a magyar adásokkal (nálunk ezzel nem volt gond) és akkor nem veszel zsákbamacskát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann