Új hozzászólás Aktív témák

• Murphistic

aktív tag

válasz Beri #15839 üzenetére

Új szabvány miatt biztosan nem kell kidobnod a készüléket. DVB-T2-t ott használnak, ahol később álltak át mint Magyarországon (pl. Ukrajna) vagy ahol korábban és kellett a HD adáshoz (Anglia, vagy Ausztria is). Ebben a 2010-es cikkben ez szerepel:
    "Az Antenna Hungária rövid és középtávú terveiben nem szerepel az rendszer bevezetése, de aki a szomszédos országok műsorait is venni szeretné a jövőben, az mindenképpen számítson rá, hogy erre nem feltétlenül lesz képes a készüléke!"
    Ehhez képest a csehek már most csúsznak, mert csak tesztüzem van DVB-T2-n, meg ők is elkezdtek HD-ben adni DVB-T rendszeren.

Pár hónapja a Tescoban láttam akciósan ilyen 6500-7000Ft-ért STB-t. Online most a Mediamarktot találtam, ahol van valami lehetőség, hogy MOL benzinkútra is szállítanak (gondolom mint a PikPakPont).

Strong Prima VI (SCART-tal, működik a MindigTV-vel): [link]
    Triax TR 43 (a Triax oldala szerint SCART-tal és persze ez is jó MindigTV-hez): [link]

Adatlap alapján az Evolveo Arcadia is jó a MindigTV-hez, bár néhány hozzászóló panaszkodott ilyen-olyan hibákra (pl. valakinek hetente lefagy a készülék...)

Személy szerint csak a két említett STB-vel volt tapasztalatom. A kettő közül nekem a Strong 8110-es jobban tetszett, így eléggé részrehajló vagyok :) . Most valószínűleg én a Primát venném...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés