Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombi86
csendes tag
sziasztok! Én egyenlőre feladom! budapestről az XV.kerből írok, antennám a 10 emeletes ház liftházán lévő árbócon van, tehát megközelítése nem egyszerű, így az antenna álolítgatás megoldhatatlan szinte. a Széchenyi adóra van álllítva az antenna, az analóg adásokkal semmi gond és az okt 31 valamint a nov 16-ig sugárzott kísérleti adásokkal sem volt baj. most mióta eljött az undulás, már semmit se találok az ég világon. kábel kb 30 méternyi a gépem és az antenna között. erősítőt még nem próbáltam, nem igazán van forásom ahonnan kölcsön kérjek, anyagiak meg nem engedik efféle dolgok olyanszintű megvásárlását, hogyha mégse jó akkor rajtam marad. Szóval: várok, és reménykedem, igaz nekem itt van kábel tv, csaka hobby és a kíváncsiság, ami hajtott ebbe a dologba, és cseréltem ple pinnacle analóg tv tuneremet egy pctvhybrydpropci kártyára. Olvaslak továbbra is titeket, sok hasznosat és érdekeset tanulok innen! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann