Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A potplayernél be kell valami különlegeset állítani, hogy működjön.
Ha ez most kérdés, IT9135 tunerrel kísérletezve én is állítottam már mindent, stream-azonosítókat átírtam decimálisból hexa formátumba (ahogy a beállításoknál is szerepel), de még nem bírtam rávenni, hogy nálunk is működjön ez a koreai program. De ha sikerülne ráhangolni, még dekódolásnál is lehetnek további gondok, mert MPEG2 dekódereket lehet választani a tunerhez, vagy pedig Custom CLSID, ami újabb fejtörő.
Eleve azt sem világos hogy a BDA-eszköz megnyitása után miért dob fel folyton pluszban három üres ablakot, de ugyanezt csinálja a szintén koreai a KMPlayer is, ha jól emlékszem.
Nyilván vannak más programok is tunercélra, csak én is kíváncsi lettem volna, hogy ebből mit lehetne kihozni, mert más szempontból lehetett volna előnye, a lejátszáshoz egyébként jól bevált PotPlayer használatának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby elektronika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest