Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Kernel
üzenetére
Nézd, olvasni Te is tudsz, az egyik fontos dolgot másnak már leírtam, de ugye ha magadtól, csak úgy szűkíted a kört, hogy az "adott célra" és társai, akkor sok beszélgetni valónk nincsen a továbbiakban, hiszen nem neked, és nem erről a szűkített dologról írtam.... Én nem mondtam, hogy az adott célra ne lenne alkalmas, azt írtam, van jobb a linkelt 10$-os cuccoknál. A van jobb nekem nem azt jellenti, hogy olcsóbb. Neked azt jelenti? Akkor ismételten nincs több kérdésem.
A parttalan vitát részemről lezárom, ha minden második kérdésnél inkorrekt módon belevesztek új paramétereket a beszélgetésbe (először noname helyett omnikey, aztán meg a feladatkört leszűkítve az adott célra) akkor felesleges itt és most erről beszélgetnünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Videó stream letöltése
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Megette az internet felét az AI?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest