Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem találok topikot, ez ami a legközelebb all a problemamhoz.
Meguntam hogy nem kepesek a modern kor rilizerei normalis minosegben backupolni a kedvenc adasaimat (gyk. az stb felvetelet atfuttatjak egy freemake mkv reencode-on... nagyszeru eredmény, 50fps , képhibák, etc.) igy elkezdtem utanajarni mi merre. Hdbits leiras utan első körben megui+avisynth+x264 párossal elkezdett TS encode-ra kaptam (alap beallitasok, 720p resize, deint, yv12 conv) 2pass kodolasnal 1st passban 6fps sebességet, MT-s avisynth-tel ez majd a háromszorosára szökött fel (15fps) normalis procikihasznaltsaggal. (100% de spawnol 8db haali media splittert
) Gép adataimnál.Tehat aki ertette amit fent mondtam az el tudna kalauzolni esetleg a megfelelő topikba? Egyaltalan letezik ilyennel foglalkozó topik itt pH!-n vagy logouton?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meguntam hogy nem kepesek a modern kor rilizerei normalis minosegben backupolni a kedvenc adasaimat (gyk. az stb felvetelet atfuttatjak egy freemake mkv reencode-on... nagyszeru eredmény, 50fps , képhibák, etc.) igy elkezdtem utanajarni mi merre. Hdbits leiras utan első körben megui+avisynth+x264 párossal elkezdett TS encode-ra kaptam (alap beallitasok, 720p resize, deint, yv12 conv) 2pass kodolasnal 1st passban 6fps sebességet, MT-s avisynth-tel ez majd a háromszorosára szökött fel (15fps) normalis procikihasznaltsaggal. (100% de spawnol 8db haali media splittert
) Gép adataimnál.
wassermann