Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Na én végül vettem 4000 Ft-ért egy Hyundai dvb4h 331 pvr típusú kis készüléket, és azt kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tökéletesen működik, kiváló minőségűek a HD csatornák, ha nem állok az adótorony és a kis tuner közé, akkor még antenna nélkül is tökéletes jelet vesz.(Szutyok ruszki szobaantennával még ilyen borús, esős időben is tökéletes mindig, függetlenül a szobában való tartózkodásunktól.)
Mindössze két nagy hátránya van:
-kártyát nem fogad
-és film lejátszásnál auto széthúzza 16:9-re a mozi arányú filmet (elvileg lenne benne beállítás erre user guide szerint, de gyakorlatilag nincs.)Úgyhogy összességében, bekaphatja a UPC, aki 6000 Ft/hó-ért adott volna HD csatornákat, meg az a szaki, aki rábeszélt volna a 8000-es külső antennára, 4000-es beméréssel, meg felszereléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Projektor topic
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest