Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
"There doesn't seem to be a material goal, just a desire – naive, maybe, or even old-fashioned – to be part of music scenes and to connect with crowds. "I don't even try to make 'dubstep'," he says, lifting his hands to make air-quotes. "It's just another tempo and rhythm that I work in, because it makes people go wild." This might sound like a line from Spinal Tap, but his sincerity is endearing.
Moore's self-image tallies with the view of British dubstep star Skream, who has stood up for Skrillex against more-underground-than-thou snobs. "His production is so fucking clean but twisted," Skream says, "but the real thing is how he's shaken everything up without even knowing it. He's almost done to dubstep what me and Benga did to garage.""
el lehet ezeken vitázni, de ahogy mondtam, én nem vitázni akarok, csak mások véleményére voltam kiváncsi

ismerek egy jó pár olyan embert aki csak azért nem hallgatja már, mert mainstream lett és az akkor már nem jó, nem 'menő'
mondjuk én anno 2Pac-on nőttem fel, mai napig kedvenc, de a mostani rap zenéktől kb a hányinger kerülget
, főleg amit a legutóbbi 2Pac albumokkal csináltak ... na de ez már nagyon off 
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis GameBuds - Vezeték nélküli fülhallgató (INGYEN FOXPOST)
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MSI MAG 27C6F RapidVA / 180hz / 0.5ms FHD (015)
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, főleg amit a legutóbbi 2Pac albumokkal csináltak ... na de ez már nagyon off