Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
a Rolling Stones vagy a Tankcsapda se újult nagyon meg, szerintem Fluxtól is fölösleges elvárni ezt. tudom, erősen hathat a fölösleges szó, de ha körül nézek, a mai felhozatalból mindenki meg akar újulni, és ez nagyon kevésszer sikerül jól. gondolok Adventure Clubra vagy Camo&Krooked újabb számaira. ez olyan, hogy az ő dropjait ugyanúgy fel lehet ismerni, mint Datsikét vagy Skrux-ét (példa1, példa2, példa3, példa4). mind hasonló, de mivel ez tetszik a népnek, minek térjenek le a megszokott irányról?
apropó, kíváncsi vagyok, Datsik miket tol majd soundon. mármint abban biztos vagyok, hogy a régi félpszichedelikus stuffjából egyet sem, a sok műmájer áldábsztepimádó kifutna a világból egy Swagga-t vagy Gecko-t hallgatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest