Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"CSS tömörítés előtt minden működött (leszámítva IE-t a sok CSS fájl miatt)."
IE-parára Drupal 6-hoz (!) ez nagyon hasznos modul:
IE CSS Optimizer
Itt bizonyos modulok CSS-fájljait kiszedheted a tömörítésből. Bár én azt hiányolom, hogy nem lehet többet is kijelölni, mindig csak egyre lehet korlátozni.
Azt most nem vágom, D7-hez most konkrétan miért is nem készült ilyen modul, mert attól még a tömörítésnél néha jól jönne, ha csak egyes fájlokat ki lehetne szedni."tömörített CSS fájlba, de a böngészők (FF, Chrome, IE....) nem alkalmazzák!
Ha ezt az első deklarációt átmásoltam egy másik CSS fájlba, akkor használták....
Ha kitöröltem (és a korábbi második deklaráció lett az első), akkor az elsőt megint nem alkalmazták...
Egyelőre olyan gyönyörű megoldást találtam, hogy beírtam egy
.blabla{} -t az elejére, és így "jó"....."
Ez viszont nem teljesen jött át... kéne látni egy kódot, hogy ez miért is van így, és hogy is kell pontosan elképzelni. Esetleg majd ezt ki tudod még picit fejteni, vagy példát mutatni, vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest