Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecMan
csendes tag
@Sk8erPeter: Persze, hogy érdekel, csak PHP-hoz nem értek... de ez már egyéni szoc problem
Az én hajtépős hibám röviden, mert részletesen nemtom mikor fogom tudni ledokumentálni:
CSS tömörítés bekapcsolásával jött elő.
Adott Drupal 7 rendszer Zen sminkkel (mert azt szeressük).
Adott 6 egyedi css fájl, amiben az egyedi dolgokat írtam meg (pl. főoldal egy view ami teljsen eltér a többitől, stb)
CSS tömörítés előtt minden működött (leszámítva IE-t a sok CSS fájl miatt).
CSS tömörítés után 1-1 dolog nem stimmelt.
Mint kiderült, 2 fájlból (nem mind a 6ból) az első deklarációk bár bekerülnek a tömörített CSS fájlba, de a böngészők (FF, Chrome, IE....) nem alkalmazzák!Ha ezt az első deklarációt átmásoltam egy másik CSS fájlba, akkor használták....
Ha kitöröltem (és a korábbi második deklaráció lett az első), akkor az elsőt megint nem alkalmazták...
Egyelőre olyan gyönyörű megoldást találtam, hogy beírtam egy
.blabla{} -t az elejére, és így "jó".....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest